Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta: NU este oportuna suspendarea lui Basescu.

România Liberă România Liberă,
Ponta: NU este oportuna suspendarea lui Basescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu nu este oportuna si a aratat ca nu crede ca seful statului va merge pe solutie de conflict dupa alegerile parlamentare si ca acesta va numi premierul de la USL daca uniunea castiga majoritatea absoluta in Parlament, potrivit Rtv. net. Teza unei noi suspendari a presedintelui Traian Basescu, lansata de Dan Voiculescu, nu este considerata oportuna de liderii USL, in contextul alegerilor . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Nu este oportuna suspendarea lui Basescu/ Decizia mea este sa raman candidatul USL la functia de premier

Premierul Victor Ponta a discutat intr-o interventie telefonica la RTV despre o posibila suspendare a presedintelui Traian Basescu: Nu cred ca va avea loc o noua procedura de suspendare, pentru ca pe 9 decembrie trebuie neaparat sa castigam alegerile cu o majoritate abosluta, iar in conditiile in care USL va avea majoritatea absoluta in Parlament, bazandu-ma pe ceea ce am vorbit si cu partenerii nostri internationali, nu cred ca se va merge pe o solutie de conflict.

Cozmin Gusa: Tabara lui Ponta este o tabara inca slaba in interiorul PSD-ului

Analistul politic Cozmin Gusa crede ca tabara lui Victor Ponta este inca slaba in interiorul PSD, potrivit Realitatea. net.

Victor Ponta: Nu tin eu neaparat sa fiu premier. O noua suspendare a presedintelui nu este oportuna

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la RTV ca nu tine neaparat sa fie numit premier de presedintele Traian Basescu, dupa alegeri, si ca, o noua procedura de suspendare nu va fi pornita.

REVISTA PRESEI: Mircea Diaconu - interimar la Cotroceni dupa suspendarea lui Basescu.

Adevarata tinta a spionului rus. Sau cum vor rusii sa obtina un zacamant strategic fara licitatie, scrie Adevarul in editia de miercuri: Noi elemente in dosarul spionului rus interesat de zacamantul Suvorov. Acesta lucra sub acoperirea statutului de cercetator. Miza finala: exploatarea unui zacamant de 180 de milioane de tone de minereu, fara sa cumpere licenta. Cetateanul rus prins cu documente clasificate asupra sa pe Aeroportul Henri Coanda este cercetator. Un cercetator atletic.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )