Libnet.ro
UNICEF

16:00

REVISTA PRESEI: Mircea Diaconu - interimar la Cotroceni dupa suspendarea lui Basescu.

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Mircea Diaconu - interimar la Cotroceni dupa suspendarea lui Basescu.

Adevarata tinta a spionului rus. Sau cum vor rusii sa obtina un zacamant strategic fara licitatie, scrie Adevarul in editia de miercuri: Noi elemente in dosarul spionului rus interesat de zacamantul Suvorov. Acesta lucra sub acoperirea statutului de cercetator. Miza finala: exploatarea unui zacamant de 180 de milioane de tone de minereu, fara sa cumpere licenta. Cetateanul rus prins cu documente clasificate asupra sa pe Aeroportul Henri Coanda este cercetator. Un cercetator atletic. continuă pe România Liberă

Decizia privind mandatul de senator al lui Mircea Diaconu, amanata pentru marti.

Senatorii au amanat pentru marti luarea unei decizii privind constatarea incetarii mandatului de senator al liberalului Mircea Diaconu, dupa ce programul de lucru a fost depasit in urma numeroaselor interventii, fie laudative fie purtate in contradictoriu, potrivit Mediafax. Dupa aproape doua ore de discutii, presedintele de sedinta, vicepresedintele Dan Radu Rusanu, a anuntat suspendarea sedintei, fara a se da un vot privind punctul de vedere al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, .

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului. Ce spune Diaconu.

UPDATE: Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, dupa votul prin care a fost respinsa solicitarea de incetare a mandatului sau, ca Senatul si-a asumat culpa prin care a decis initial ca nu se afla in vreo situatie de incompatibilitate si a mentionat ca justitia nu a solicitat sanctionarea sa. Diaconu: Senatul si-a asumat culpa privind incompatibilitatea mea _ _ _ _ Plenul Senatului a respins, marti, solicitarea ANI privind incetarea mandatutului senatorului PNL Mircea Diaconu, ca .

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului. ...

UPDATE 2: Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a acuzat in termeni duri votul prin care Senatul a refuzat sa puna in aplicare decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care senatorul PNL Mircea Diaconu era declarat incompatibil si trebuia sa-si piarda mandatul. Seful ANI: Votul pentru Diaconu - DISOLUTIA statului de drept, cu consecinte DRAMATICE _ _ _ _ UPDATE 1: Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, dupa votul prin care a fost respinsa .

Vezi cine candideaza la senat in locul lui Mircea Diaconu.

Presedintele PNL Arges, Ion Popa, va candida din partea USL in Colegiul senatorial Campulung Muscel-Curtea de Arges, dupa ce senatorul Mircea Diaconu s-a retras din cursa electorala, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit reprezentantilor PNL Arges, Popa, vicepresedinte al Consiliului Judetean Arges, a fost desemnat initial candidat in Colegiul senatorial Pitesti, la care a renuntat dupa retragerea lui Mircea Diaconu, noul candidat al USL in Colegiul senatorial Pitesti fiind liberalul .

Cazul mircea Diaconu: Senatul ne arunca in afara UE.

Cu doar cateva zile inaintea sosirii expertilor Comisiei Europene care analizeaza progresele in justitie ale Romaniei, Senatul a luat o decizie naucitoare: a refuzat aplicarea unei hotarari judecatoresti definitive prin care senatorul Mircea Diaconu era declarat incompatibil si trebuia eliminat din Parlament. Decizia Senatului este cu atat mai surprinzatoare cu cat survine la scurt timp dupa ce oficiali ai Comisiei Europene au cerut printr-o scrisoare ministrului Justitiei aplicarea imediata a .

Cazul Mircea Diaconu: Senatul ne arunca in afara UE.

Hotararea Senatului de a nu respecta o hotarare judecatoreasca irevocabila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie in cazul Mircea Diaconu arunca Romania in afara grupului statelor de drept si va atrage critici grave, cu consecinte serioase, chiar financiare, din partea Comisiei Europene, sustin specialistii in drept consultati de RL. Cu doar cateva zile inaintea descinderii expertilor din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare, instituit de Comisia Europeana dupa aderarea noastra la .

ANI a solicitat CSM sesizarea Curtii Constitutionale in cazul lui Mircea Diaconu

Agentia Nationala de Integritate ANI) a solicitat astazi Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in legatura cu existenta unui conflict de natura juridica intre puterea judecatoreasca si cea legislativa, dupa ce Senatul a decis sa nu intrerupa mandatul liberalului Mircea Diaconu, care are o decizie definitiva in instanta de incompatibilitate, transmite HotNews. ro.

ANI solicita CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul senatorului Mircea Diaconu

Agentia Nationala de Integritate ANI) a solicitat miercuri Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in legatura cu existenta unui conflict de natura juridica intre puterea judecatoreasca si cea legislativa, dupa ce Senatul a decis sa nu intrerupa mandatul liberalului Mircea Diaconu, care are o decizie definitiva in instanta de incompatibilitate.

VIDEO ANI solicita CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul senatorului Mircea Diaconu

Agentia Nationala de Integritate ANI) a solicitat miercuri Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in legatura cu existenta unui conflict de natura juridica intre puterea judecatoreasca si cea legislativa, dupa ce Senatul a decis sa nu intrerupa mandatul liberalului Mircea Diaconu, care are o decizie definitiva in instanta de incompatibilitate.

Presedintele PNL Arges Ion Popa, candideaza la Senat din partea USL, in locul lui Mircea Diaconu

Presedintele PNL Arges, Ion Popa, va candida din partea USL in Colegiul senatorial Campulung Muscel-Curtea de Arges, dupa ce senatorul Mircea Diaconu s-a retras din cursa electorala, informeaza Mediafax. Ion.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )