Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea pentru Ministerul Transporturilor. ...

România Liberă România Liberă,
Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea pentru Ministerul Transporturilor. ...

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale, conform Mediafax. Citeste si Ponta s-a impus iar in fata lui Antonescu. Va fi mai liniste in USL? Ponta a declarat, duminica, agentiei Mediafax ca este de acord cu numirea Ramonei Manescu pentru postul de ministru al Transporturilor si va trimite Presedintiei o propunere in acest sens. Deputatul Nini . continuă pe România Liberă

UPDATE: Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea de numire a Ramonei Manescu ca ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat.

Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea de numire a Ramonei Manescu la Transporturi

Premierul Victor Ponta a semnat nominalizarea Ramonei Manescu pentru functia de ministru al Transporturilor, conform surselor de presa.

Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea de numire a Ramonei Manescu ca ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax.

Ponta i-a transmis presedintelui Basescu propunerea de numire a Ramonei Manescu ca ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax.

VIDEO UPDATE Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea de numire a Ramonei Manescu ca ministru al Transporturilor

UPDATE 10:11 Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. UPDATE 11:58 Ramona Manescu a discutat luni dimineata cu premierul Ponta la Guvern, transmite Agerpres, citand surse.

UPDATE Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea de numire a Ramonei Manescu ca ministru al Transporturilor

UPDATE 10:11 Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Ramona Manescu a discutat cu Ponta la Palatul Victoria.

Ramona Manescu, propusa pentru functia de ministru al Transporturilor, s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu premierul Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea pentru Ministerul Transporturilor. Ramona Manescu este alegerea USL Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Primul ministru a declarat duminica, agentiei .

Ponta i-a trimis lui Basescu scrisoarea in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Tokes

Premierul Victor Ponta i-a transmis, vineri, presedintelui Traian Basescu o scrisoare in care apreciaza ca nu mai sunt intrunite conditiile morale si legale pentru ca Laszlo Tokes sa detina Ordinul Steaua.

Ponta i-a trimis lui Basescu scrisoarea in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei ...

Premierul Victor Ponta i-a transmis, vineri, presedintelui Traian Basescu o scrisoare in care apreciaza ca nu mai sunt intrunite conditiile morale si legale pentru ca Laszlo Tokes sa detina Ordinul Steaua Romaniei si propune retragerea acestei distinctii,informeaza Mediafax. Premierul aminteste ca, la 27 iulie 2013, la lucrarile Universitatii de Vara Balvanyos, Tokes a facut o serie de aprecieri prin care contesta caracterul de stat national, unitar si indivizibil al Romaniei. In scrisoare, .

Victor Ponta a SEMNAT propunerea pentru Transporturi. Mai are ce scoate DNA-ul din jobenul magic?!

Nominalizarea Ramonei Manescu pentru postul de ministru al Transporturilor va ajunge astazi la Cotroceni. Victor Ponta ii va trimite lui Traian Basescu documententele in aceasta dimineata. Nu este exclus ca.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )