Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ramona Manescu a discutat cu Ponta la Palatul Victoria.

România Liberă România Liberă,
Ramona Manescu a discutat cu Ponta la Palatul Victoria.

Ramona Manescu, propusa pentru functia de ministru al Transporturilor, s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu premierul Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea pentru Ministerul Transporturilor. Ramona Manescu este alegerea USL Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Primul ministru a declarat duminica, agentiei . continuă pe România Liberă

PNL a decis printr-o indecizie - Ramona Manescu si Nini Sapunaru, doua propuneri pentru un ...

Sedinta PNL s-a incheiat cu putin timp in urma. Acest partid ar fi trebuit sa nominalizeze azi un nume pentru fotoliul de ministru al Transporturilor. Au fost vehiculate inca de dimineata doua nume - Ramona Manescu si Nini Sapunaru. Asa s-a si incheiat sedinta PNL, cu doua propuneri. Ramane acum ca premierul Victor Ponta sa aleaga intre cei doi. Se pare insa ca decizia va fi mai degraba spre Ramona Manescu, cu atat mai mult cu cat Ponta s-a exprimat deja in acest sens. Premierul a spus ca .

Ramona Manescu, o alta propunere la Transporturi

Europarlamentarul Ramona Manescu ar urma sa fie propusa la Ministerul Transporturilor, premierul Victor Ponta confirmand ca aceasta este o varianta buna pentru portofoliu, informeaza sursele de presa.

Vasile Blaga: Ramona Manescu are destule calitati, dar niciuna care sa o recomande ca ministru al Transporturilor

Presedintele Partidului Democrat Liberal PDL), Vasile Blaga, a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National, ca Ramona Manescu - propunerea liberalilor acceptata de premier pentru Ministerul Transporturilor - are destule calitati, dar niciuna care sa o recomande pentru acest portofoliu, transmite Agerpres.

Ramona Manescu, la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Ponta

Ramona Manescu, propusa pentru functia de ministru al Transporturilor, s-a aflat luni la Palatul Victoria, unde a avut o discutie cu premierul Victor Ponta.

UPDATE: Ramona Manescu a discutat cu premierul Ponta, la Palatul Victoria, dupa numirea sa la Transporturi

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat.

Ponta a trimis propunerea pentru ministerul Transporturilor la Cotroceni: Europarlamentarul liberal Ramona Manescu, numele sustinut de USL

Premierul Victor Ponta a semnat, luni dimineata, la Palatul Victoria, propunerea europarlamentarului Ramona Manescu pentru preluarea sefiei de la ministerul Transporturilor, propunerea fiind si trimisa catre.

Ponta a trimis propunerea pentru Ministerul Transporturilor la Cotroceni: Europarlamentarul liberal Ramona Manescu, numele sustinut de USL

Premierul Victor Ponta a semnat, luni dimineata, la Palatul Victoria, propunerea europarlamentarului Ramona Manescu pentru preluarea sefiei de la Ministerul Transporturilor, propunerea fiind si trimisa catre.

Ramona Manescu, propusa la Transporturi. Premierul Victor Ponta ACCEPTA nominalizarea

Ramona Manescu ar fi propunerea PNL pentru portofoliul Transporturilor. Se pare ca decizia a fost luata sambata seara si, la aceasta ora, este discutata in sedinta Biroului Politic Central al PNL.

Antonescu, intrebat daca sunt sanse ca Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, cu putin timp in urma, inainte de reuninea Biroului Politic National, daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea Ministerului Transporturilor, el raspunzand: Sunt sanse, sunt sanse, arata Mediafax. Crin Antonescu a venit, duminica, la Palatul Parlamentului, la sedinta BPN a PNL, unde urmeaza sa se decida nominalizarea partidului pentru preluarea ministerului Transporturilor. El a .

Ramona Manescu, propusa la Transporturi: Nu-mi este teama de functia de ministru, ci o iau ca pe o provocare

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu a declarat, duminica, dupa ce a fost propusa de partid pentru sefia Transporturilor, ca nu-i este teama de functia de ministru, iar daca va ocupa acest post, va veni cu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )