Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ramona Manescu, o alta propunere la Transporturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ramona Manescu, o alta propunere la Transporturi

Europarlamentarul Ramona Manescu ar urma sa fie propusa la Ministerul Transporturilor, premierul Victor Ponta confirmand ca aceasta este o varianta buna pentru portofoliu, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

OFICIAL: Nini Sapunaru si Ramona Manescu, propusi pentru Transporturi. Premierul Victor Ponta va DECIDE

UPDATE: in urma votului liberalilor din sedinta BPC, s-a decis ca partidul sa aiba doua propuneri pentru portofoliul Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona Manescu. Premierul urmeaza sa decida pe.

Ramona Manescu, propusa la Transporturi: Nu-mi este teama de functia de ministru, ci o iau ca pe o provocare

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu a declarat, duminica, dupa ce a fost propusa de partid pentru sefia Transporturilor, ca nu-i este teama de functia de ministru, iar daca va ocupa acest post, va veni cu.

Ramona Manescu, propusa la Transporturi. Premierul Victor Ponta ACCEPTA nominalizarea

Ramona Manescu ar fi propunerea PNL pentru portofoliul Transporturilor. Se pare ca decizia a fost luata sambata seara si, la aceasta ora, este discutata in sedinta Biroului Politic Central al PNL.

Antonescu nu infirma posibilitatea ca Ramona Manescu sa fie propusa la Transporturi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, inainte de reuninea Biroului Politic National, ca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, potrivit Mediafax.

Antonescu, intrebat daca Ramona Manescu ar putea fi propusa la Transporturi: Sunt sanse

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, duminica, inainte de reuninea Biroului Politic National, daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea.

Ramona Manescu, propusa la Transporturi: Sunt soldatul constiincios din randurile PNL

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu a vorbit, duminica seara, despre nominalizarea sa pentru functia de ministru al Transporturilor, aratand ca doreste sa impuna, la minister, o atitudine de disciplina si respect.

VIDEO Biroul Politic al PNL, reunit in sedinta pentru a face o noua propunere la Transporturi / Surse: Vor fi discutate doua propuneri - Nini Sapunaru si Ramona Manescu

Biroul Politic National al PNL se reuneste in sedinta duminica, de la ora 11. 00, pentru a face o noua propunere privind conducerea Ministerului Transporturilor. Sedinta are loc in contextul in care propunerea pentru portofoliul Transporturilor facuta de Crin Antonescu, in persoana lui Nini Sapunaru nu este agreata de catre social democrati. 00: Sedinta BPN al PNL a inceput. Potrivit unor surse liberale, conducerea PNL discuta doua propuneri pentru portofoliul Transporturilor: prima ramane Nini Sapunaru, a doua fiind europarlamentarul Ramona Manescu.

Umar la umar pentru portofoliul de la Transporturi: Nini Sapunaru si Ramona Manescu

Deputatul Nini Sapunaru si europarlamentarul Ramona Manescu sunt cele doua nominalizari pentru Ministerul Transporturilor care vor fi inaintate premierului Victor Ponta, in urma votului din BPN al PDL.

De ce renunta europarlamentarul PNL Ramona Manescu la un salariu de mii de euro pentru a fi sef la Transporturi

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu este dispusa sa renunte la un salariu de mii de euro pentru unul mult mai mic, dupa ce a fost propusa la sefia Ministerului Turismului, a spus politicianul, duminica, la.

Umar la umar pentru sefia Transporturilor: Nini Sapunaru si Ramona Manescu. Pe cine vrea Ponta?

Deputatul Nini Sapunaru si europarlamentarul Ramona Manescu sunt cele doua nominalizari pentru Ministerul Transporturilor care vor fi inaintate premierului Victor Ponta, in urma votului din BPN al PDL.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )