Libnet.ro
UNICEF

17:00

UPDATE: Ramona Manescu a discutat cu premierul Ponta, la Palatul Victoria, dupa numirea sa la Transporturi

Antena3 Antena3,
UPDATE: Ramona Manescu a discutat cu premierul Ponta, la Palatul Victoria, dupa numirea sa la Transporturi

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat. continuă pe Antena3

UPDATE: Ramona Manescu este NOUL ministru al Transporturilor. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

UPDATE: Liberala Ramona Manescu a depus luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, in fata presedintelui Traian Basescu. La ceremonia de investitura au.

UPDATE: Ramona Manescu va depune juramantul la ora 15:00

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat.

UPDATE: Ramona Manescu a ajuns la Cotroceni. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

UPDATE: Decretul de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor a fost publicat luni in Monitorul Oficial. Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul de numire a liberalei la sefia.

Ramona Manescu a discutat cu Ponta la Palatul Victoria.

Ramona Manescu, propusa pentru functia de ministru al Transporturilor, s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu premierul Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea pentru Ministerul Transporturilor. Ramona Manescu este alegerea USL Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Primul ministru a declarat duminica, agentiei .

Umar la umar pentru sefia Transporturilor: Nini Sapunaru si Ramona Manescu. Pe cine vrea Ponta?

Deputatul Nini Sapunaru si europarlamentarul Ramona Manescu sunt cele doua nominalizari pentru Ministerul Transporturilor care vor fi inaintate premierului Victor Ponta, in urma votului din BPN al PDL.

Ramona Manescu, la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Ponta

Ramona Manescu, propusa pentru functia de ministru al Transporturilor, s-a aflat luni la Palatul Victoria, unde a avut o discutie cu premierul Victor Ponta.

Ponta a trimis propunerea pentru ministerul Transporturilor la Cotroceni: Europarlamentarul liberal Ramona Manescu, numele sustinut de USL

Premierul Victor Ponta a semnat, luni dimineata, la Palatul Victoria, propunerea europarlamentarului Ramona Manescu pentru preluarea sefiei de la ministerul Transporturilor, propunerea fiind si trimisa catre.

Ponta a trimis propunerea pentru Ministerul Transporturilor la Cotroceni: Europarlamentarul liberal Ramona Manescu, numele sustinut de USL

Premierul Victor Ponta a semnat, luni dimineata, la Palatul Victoria, propunerea europarlamentarului Ramona Manescu pentru preluarea sefiei de la Ministerul Transporturilor, propunerea fiind si trimisa catre.

OFICIAL: Nini Sapunaru si Ramona Manescu, propusi pentru Transporturi. Premierul Victor Ponta va DECIDE

UPDATE: in urma votului liberalilor din sedinta BPC, s-a decis ca partidul sa aiba doua propuneri pentru portofoliul Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona Manescu. Premierul urmeaza sa decida pe.

Premierul Victor Ponta vede in Ramona Manescu la Transporturi o varianta mai buna decat ...

Conducerea PNL a luat in calcul, duminica, doua propuneri pentru portofoliul de la Transporturi, respectiv Nini Sapunaru si Ramona Manescu, la momentul transmiterii acestei stiri discutandu-se daca vor fi inaintate ambele premierului Ponta sau doar una dintre ele, potrivit unor surse liberale, arata Mediafax. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )