Libnet.ro
UNICEF

20:30

UPDATE: Ramona Manescu a ajuns la Cotroceni. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

Antena3 Antena3,
UPDATE: Ramona Manescu a ajuns la Cotroceni. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

UPDATE: Decretul de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor a fost publicat luni in Monitorul Oficial. Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul de numire a liberalei la sefia. continuă pe Antena3

UPDATE: Ramona Manescu este NOUL ministru al Transporturilor. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

UPDATE: Liberala Ramona Manescu a depus luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, in fata presedintelui Traian Basescu. La ceremonia de investitura au.

UPDATE: Ramona Manescu va depune juramantul la ora 15:00

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat.

UPDATE: Ramona Manescu a discutat cu premierul Ponta, la Palatul Victoria, dupa numirea sa la Transporturi

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat.

Ramona Manescu a discutat cu Ponta la Palatul Victoria.

Ramona Manescu, propusa pentru functia de ministru al Transporturilor, s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu premierul Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea pentru Ministerul Transporturilor. Ramona Manescu este alegerea USL Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Primul ministru a declarat duminica, agentiei .

Ramona Manescu a depus juramantul la Cotroceni. Basescu: imi exprim speranta ca nu veti mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

UPDATE15:06 Ramona Manescu a depus, luni dupa-amiaza, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, intr-o ceremonie de la care premierul Ponta a lipsit. in primul rand, va.

Ponta a trimis propunerea pentru ministerul Transporturilor la Cotroceni: Europarlamentarul liberal Ramona Manescu, numele sustinut de USL

Premierul Victor Ponta a semnat, luni dimineata, la Palatul Victoria, propunerea europarlamentarului Ramona Manescu pentru preluarea sefiei de la ministerul Transporturilor, propunerea fiind si trimisa catre.

Ponta a trimis propunerea pentru Ministerul Transporturilor la Cotroceni: Europarlamentarul liberal Ramona Manescu, numele sustinut de USL

Premierul Victor Ponta a semnat, luni dimineata, la Palatul Victoria, propunerea europarlamentarului Ramona Manescu pentru preluarea sefiei de la Ministerul Transporturilor, propunerea fiind si trimisa catre.

Cum a ajuns Ramona Manescu viitorul ministru al Transporturilor. Vezi relatia familiei Manescu cu presedintele PNL, Crin Antonescu

Nominalizarea Ramonei Manescu pentru portofoliul de la Tranporturi a fost propusa si sustinuta de catre presedintele Crin Antonescu fara a a exista obiectii din partea membriilor Biroului Politic al PNL. Ramona Manescu este de profesie jurist si intreaga activitate din ultimii ani si-a desfasurat la Bruxeles in calitate de europarlamentar. Ce a recomandat-o pentru nominalizarea la sefia Transporturilor? Potrivit declaratiei lui Crin Antonescu - experienta internationala si faptul ca este un om de anvergura. Neoficial insa, liberalii recunosc ca in primul rand increderea pe care Antonescu o are in familia Manescu. Apropierea lui Rares Manescu actual primar al; Sectorului 6) si Ramonei Manescu de liderul PNL este cunoscuta atat in cercurile liberalilor, cat si de presa, si a fost recunoscuta de insusi Crin Antonescu.

OFICIAL: Nini Sapunaru si Ramona Manescu, propusi pentru Transporturi. Premierul Victor Ponta va DECIDE

UPDATE: in urma votului liberalilor din sedinta BPC, s-a decis ca partidul sa aiba doua propuneri pentru portofoliul Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona Manescu. Premierul urmeaza sa decida pe.

Crin Antonescu: Am facut o propunere BPN cuprinzand doua nume: Nini Sapunaru si Ramona Manescu

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, la finalul sedintei BPN al partidului ca, dupa lungi dezbateri, PNL va propune premierului privind functia de ministru al Transporturilor, doua persoane: pe Nini Sapunaru si pe Ramona Manescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )