Libnet.ro
UNICEF

20:30

UPDATE: Ramona Manescu va depune juramantul la ora 15:00

Antena3 Antena3,
UPDATE: Ramona Manescu va depune juramantul la ora 15:00

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat. continuă pe Antena3

Manescu depune juramantul la Transporturi. ...

Ramona Manescu depune, la aceasta ora, juramantul la preluarea mandatului la Ministerul Transporturilor, in prezenta presedintelui Traian Basescu, a liderului liberal Crin Antonescu si a ministrilor Cabinetului Ponta. Va doresc mult succes si imi exprim sprenata ca nu veti mai avea aprecieri de tipul Crin Antonescu legate de DNA, a declarat presedintele Basescu, dupa ce europarlamentarul si-a depus juramantul. Basescu i-a sugerat lui Manescu sa se intereseze de autostrada .

UPDATE: Ramona Manescu este NOUL ministru al Transporturilor. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

UPDATE: Liberala Ramona Manescu a depus luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, in fata presedintelui Traian Basescu. La ceremonia de investitura au.

UPDATE: Ramona Manescu a ajuns la Cotroceni. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

UPDATE: Decretul de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor a fost publicat luni in Monitorul Oficial. Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul de numire a liberalei la sefia.

UPDATE: Ramona Manescu a discutat cu premierul Ponta, la Palatul Victoria, dupa numirea sa la Transporturi

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat.

Basescu a semnat decretul de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor. Juramantul, de la ora 15.00

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul pentru numirea Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, anunta Administratia Prezidentiala.

Ramona Manescu a depus juramantul la Cotroceni. Basescu: imi exprim speranta ca nu veti mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

UPDATE15:06 Ramona Manescu a depus, luni dupa-amiaza, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, intr-o ceremonie de la care premierul Ponta a lipsit. in primul rand, va.

OFICIAL: Nini Sapunaru si Ramona Manescu, propusi pentru Transporturi. Premierul Victor Ponta va DECIDE

UPDATE: in urma votului liberalilor din sedinta BPC, s-a decis ca partidul sa aiba doua propuneri pentru portofoliul Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona Manescu. Premierul urmeaza sa decida pe.

Crin Antonescu: Am facut o propunere BPN cuprinzand doua nume: Nini Sapunaru si Ramona Manescu

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, la finalul sedintei BPN al partidului ca, dupa lungi dezbateri, PNL va propune premierului privind functia de ministru al Transporturilor, doua persoane: pe Nini Sapunaru si pe Ramona Manescu.

Ce spune Ponta despre Basescu si Ramona Manescu.

Ramona Manescu se va putea achita foarte bine de sarcinile care ii vor reveni la Ministerul Transporturilor, a declarat premierul Ponta, adaugand ca, spre deosebire de presedintele Basescu, el i-a trasat sarcini din domeniu si ca nu ar fi propus-o ca ministru daca nu era multumit de activitatea ei, transmite Mediafax. Cred ca se poate achita foarte bine de sarcinile dificile. Spre deosebire de presedintele Traian Basescu, eu i-am trasat sarcini care tin de transporturi. Am vazut ca, din .

Cum a ajuns Ramona Manescu viitorul ministru al Transporturilor. Vezi relatia familiei Manescu cu presedintele PNL, Crin Antonescu

Nominalizarea Ramonei Manescu pentru portofoliul de la Tranporturi a fost propusa si sustinuta de catre presedintele Crin Antonescu fara a a exista obiectii din partea membriilor Biroului Politic al PNL. Ramona Manescu este de profesie jurist si intreaga activitate din ultimii ani si-a desfasurat la Bruxeles in calitate de europarlamentar. Ce a recomandat-o pentru nominalizarea la sefia Transporturilor? Potrivit declaratiei lui Crin Antonescu - experienta internationala si faptul ca este un om de anvergura. Neoficial insa, liberalii recunosc ca in primul rand increderea pe care Antonescu o are in familia Manescu. Apropierea lui Rares Manescu actual primar al; Sectorului 6) si Ramonei Manescu de liderul PNL este cunoscuta atat in cercurile liberalilor, cat si de presa, si a fost recunoscuta de insusi Crin Antonescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )