Libnet.ro
UNICEF

23:00

Manescu depune juramantul la Transporturi. ...

România Liberă România Liberă,
Manescu depune juramantul la Transporturi. ...

Ramona Manescu depune, la aceasta ora, juramantul la preluarea mandatului la Ministerul Transporturilor, in prezenta presedintelui Traian Basescu, a liderului liberal Crin Antonescu si a ministrilor Cabinetului Ponta. Va doresc mult succes si imi exprim sprenata ca nu veti mai avea aprecieri de tipul Crin Antonescu legate de DNA, a declarat presedintele Basescu, dupa ce europarlamentarul si-a depus juramantul. Basescu i-a sugerat lui Manescu sa se intereseze de autostrada . continuă pe România Liberă

UPDATE: Ramona Manescu va depune juramantul la ora 15:00

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat.

Basescu catre Manescu: Sper ca nu veti avea aprecieri de tipul Crin Antonescu, legate de DNA.

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, luni, proaspat-numitei membre a Guvernului, Ramona Manescu, ca ar trebui sa se preocupe de absorbtia fondurilor europene, privatizarea CFR Marfa, si de finalizarea tronsonului Arad-Nadlac, la preluarea mandatului la Trnsporturi. Citeste si Manescu depune juramantul la Transporturi. Traian Basescu a semnat decretul de numire al Ramonei Manescu la Transporturi Totodata, Basescu i-a urat sa nu aiba remarca de tipul Crin Antonescu, in ceea ce priveste .

UPDATE: Ramona Manescu este NOUL ministru al Transporturilor. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

UPDATE: Liberala Ramona Manescu a depus luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, in fata presedintelui Traian Basescu. La ceremonia de investitura au.

UPDATE: Ramona Manescu a discutat cu premierul Ponta, la Palatul Victoria, dupa numirea sa la Transporturi

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat.

OFICIAL: Nini Sapunaru si Ramona Manescu, propusi pentru Transporturi. Premierul Victor Ponta va DECIDE

UPDATE: in urma votului liberalilor din sedinta BPC, s-a decis ca partidul sa aiba doua propuneri pentru portofoliul Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona Manescu. Premierul urmeaza sa decida pe.

UPDATE: Ramona Manescu a ajuns la Cotroceni. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

UPDATE: Decretul de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor a fost publicat luni in Monitorul Oficial. Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul de numire a liberalei la sefia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )