Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta: Legea maidanezilor va fi votata fara amanare saptamana viitoare in Parlament

B1 B1,
Ponta: Legea maidanezilor va fi votata fara amanare saptamana viitoare in Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca legea maidanezilor nu mai poate suferi amanare si ca va fi, ca atare, votata saptamana viitoare in Parlament. Sunt absolut convins ca saptamana viitoare. continuă pe B1

Ponta voteaza legea maidanezilor: intre viata unui om si a unui caine, trebuie sa aparam viata omului

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca va vota in Parlament legea privind cainii vagabonzi, motivand ca mai presus de maidanezi este viata oamenilor. Eu votez saptamana viitoare legea din Parlament.

Parlamentarii au amanat dezbaterile privind legea maidanezilor

Deputatii nu se grabesc cu dezbaterile privind legea maidanezilor, nici dupa ce un baietel de 4 ani a murit sfasiat de un maidanez in Sectorul 2 din Bucuresti. Comisia Juridica din Camera Deputatilor avea.

Presedintele comisiei juridice din Camera Deputatilor: Saptamana viitoare vom relua dezbaterile la proiectul de lege privind cainii comunitari

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a luat in discutie miercuri procedura referitoare la proiectul de lege privind cainii comunitari, stabilind ca saptamana viitoare sa reia dezbaterile cel mai probabil intr-o sedinta comuna cu Comisia de administratie si cu invitarea mai multor decidenti de la nivelul administratiilor locale, a declarat pentru Agerpres presedintele comisiei, Bogdan Ciuca.

Fortissimo Capital si PCC vor depune oferta, saptamana viitoare, pentru Oltchim si petrochimia Arpechim

PCC SE, actionarul minoritar semnificativ al Oltchim, si fondul israelian de investitii Fortissimo Capital vor forma un consortiu pentru privatizarea combinatului valcean si au comunicat ministrului Economiei Varujan Vosganian ca vor face saptamana viitoare o oferta in acest sens.

PCC si Fortissimo Capital vor face saptamana viitoare o oferta pentru preluarea Oltchim

PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim, si fondul israelian de investitii Fortissimo Capital vor forma un consortiu pentru privatizarea combinatului valcean si au transmis, in cadrul discutiilor de astazi, ministrului Varujan Vosganian, ca vor face saptamana viitoare o oferta in acest sens, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Ponta: Votez legea maidanezilor

Premierul Victor Ponta prefera ca Parlamentul sa se pronunte asupra problemei cainilor comunitari, in locul organizarii unui referendum local.

Zgonea grabeste lucrarile la Legea maidanezilor

Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, le-a transmis o scrisoare presedintilor comisiilor juridice si pentru administratie, Bogdan Ciuca, respectiv Marin Almajanu, precum si liderilor grupurilor parlamentare, prin care le solicita sa urgenteze dezbaterile la legea cainilor fara stapan.

PMP pune in carca lui Victor Ponta problema maidanezilor

Partidul Miscarea Populara PMP) considera ca premierul Victor Ponta trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru orice persoana care devine victima cainilor comunitari.

Ponta, despre problema cainilor fara stapan: Legea e in Parlament. Sper sa se gaseasca solutia corecta

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la inceputul sedintei Guvernului, ca problema cainilor fara stapan este una grava si nu mai poate fi uitata, el precizand ca legea pe aceasta tema este in.

Ponta: Legea eutanasierii se afla deja la Parlament

Primul ministru Victor Ponta a declarat astazi la inceputul sedintei Guvernului ca problema cainilor fara stapan este intr-adevar grava si nu mai poate fi uitata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )