Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ponta: Noul acord al Romaniei cu FMI va fi de 3-5 miliarde euro si va fi convenit pana in toamna

Antena3 Antena3,
Ponta: Noul acord al Romaniei cu FMI va fi de 3-5 miliarde euro si va fi convenit pana in toamna

Romania va conveni, pana in aceasta toamna, un nou acord preventiv cu Fondul Monetar International si Uniunea Europeana, cu o valoare de 3 - 5 miliarde euro si cu mai putine conditii decat cele doua. continuă pe Antena3

Temele Romaniei in noul acord cu FMI

Reformarea sistemului sanitar, restructurarea companiilor de stat si privatizarea unora dintre acestea, continuarea liberalizarii pietelor de energie electrica si gaze vor fi partile principale ale noului acord, alaturi de consolidarea macroeconomica si o mai mare atentie acordata sectorului bancar.

Lagarde confirma noul acord al Romaniei cu FMI: reforma companiilor de stat va fi inclusa in acesta

Romania a facut progrese considerabile in domeniul fiscal, al sanatatii si in sectorul energetic pe parcursul ultimelor doua acorduri cu FMI, dar in privinta companiilor de stat sunt necesare mai multe masuri, care vor fi incluse in viitorul acord, a.

Subiectele Zilei: Cel mai cinstit guvern, 13 remaniati de scandaluri; Presa italiana ataca Romania: Ne trimiteti infractori, va trimitem investitori!; Cum arata un lagar de munca din Siberia; Va putea aduce noul acord cu FMI crestere economica?

Catalin Predoiu: Eu am venit sa umplu ceaunul gol. Premierul din umbra al PDL, Catalin Predoiu, 45 de ani, spune ca nu a venit la ceaunul plin atunci. Cum merge sistemul de educatie finlandez, cel mai bun din lume. Invatamant gratuit, oferit doar de stat, ore mai scurte si mai eficiente.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2587 seconds )