Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ponta: Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele energetice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele energetice

Energia este cea mai eficienta arma si cel mai important mijloc de dezvoltare, iar Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele de infrastructura energetica necesare pentru a asigura economiilor lor energie sigura si la preturi competitive, a declarat premierul Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: impreuna cu Bulgaria si Serbia trebuie sa acceleram proiectele energetice

Premierul Victor Ponta a explicat, in cadrul unei sedinte comune a guvernelor roman si bulgar, la Craiova, cat de important este pentru cele doua state sa isi afirme sprijinul pentru demersul Serbiei de a.

Sedinta comuna de Guvern Romania-Bulgaria-Serbia. Ponta: Cele trei tari trebuie sa fie mai unite. E in interesul Romaniei si Bulgariei ca Serbia sa devina membra a UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, dupa sedinta de Guvern comunica cu Bulgaria si Serbia ca este important ca cele trei state sa fie mult mai unite in viitor si ca Romania si Bulgaria sustin Serbia.

Romania si Bulgaria au convenit sa coopereze in cadrul Uniunii Europene pentru inchiderea MCV

ACTUALIZARE 17:24 Romania si Bulgaria au convenit sa coopereze in cadrul Uniunii Europene, in vederea promovarii intereselor lor nationale, si sa realizeze schimb de opinii si bune practici vizand obiectivele din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), in perspectiva inchiderii acestuia. * Ponta: Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele energetice.

Ponta vrea accelerarea proiectelor de infrastructura energetica

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Craiova, ca energia este cea mai eficienta arma si cel mai important mijloc de dezvoltare, iar Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele de infrastructura energetica, informeaza Mediafax.

Victor Ponta: Romania si Bulgaria trebuie sa intre impreuna in Schengen, nu separat

Dupa reuniunea trilaterala de la Craiova, premierul Victor Ponta a declarat, intr-o conferinta de presa comuna cu omologii sai bulgar Boiko Borisov si sarb Aleksandar Vucic, ca Romania si Bulgaria trebuie.

Romania, Bulgaria si Grecia dezbat construirea unui coridor de gaze naturale

Sofia va gazdui miercuri o intalnire de lucru privind constructia unui coridor de gaze care va interconecta retele de gaze naturale din Romania, Bulgaria si Grecia, avand o capacitate de 3-5 miliarde metri .

Acord pentru interconectorul Romania - Bulgaria - Grecia

Romania, Bulgaria si Grecia au semnat, ieri, un acord pentru conectarea retelelor nationale de transmisie a gazelor naturale, proiect ce va necesita investitii totale de circa 220 de milioane de euro, transmite Wall Street Journal.

Coridorul de gaze intre Romania, Bulgaria si Grecia va fi gata la finele anului 2018

Constructia coridorului de gaze intre Romania, Bulgaria si Grecia va incepe in martie 2016 si va fi gata la sfarstul lui 2018, a anuntat miercuri ministrul bulgar al Energiei, Temenuzhka Petkova, informeaza Ag.

Romania, Bulgaria si Grecia isi vor interconecta retelele de gaze naturale

Romania, Bulgaria si Grecia au semnat miercuri un acord pentru conectarea retelelor nationale de transmisie a gazelor naturale, proiect ce va necesita investitii totale de circa 220 de milioane de euro, transmite Wall Street Journal.

VIDEO Victor Ponta, la intalnirea cu omologii bulgar si sarb: Romania, Bulgaria si Serbia ar trebui sa colaboreze mai mult si sa formeze grupul de la Craiova pe modelul grupului de la Visegrad

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca spera ca intrevedere trilaterala cu omologul sarb Aleksandar Vucic si cel bulgar Boyko Borisov, desfasurata la Craiova, sa fie considerata peste ani un moment istoric in relatiile dintre cele 3 tari. Inseamna ca trecutul sa il lasam in trecut, a declarat Ponta. Premierul a adaugat ca si-ar dori ca Romania, Bulgaria si Serbia pot forma grupul de la Craiova pe modelul grupului de la Visegrad.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )