Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ponta: impreuna cu Bulgaria si Serbia trebuie sa acceleram proiectele energetice

Antena3 Antena3,
Ponta: impreuna cu Bulgaria si Serbia trebuie sa acceleram proiectele energetice

Premierul Victor Ponta a explicat, in cadrul unei sedinte comune a guvernelor roman si bulgar, la Craiova, cat de important este pentru cele doua state sa isi afirme sprijinul pentru demersul Serbiei de a. continuă pe Antena3

Ponta: Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele energetice

Energia este cea mai eficienta arma si cel mai important mijloc de dezvoltare, iar Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele de infrastructura energetica necesare pentru a asigura economiilor lor energie sigura si la preturi competitive, a declarat premierul Victor Ponta.

Romania si Bulgaria au convenit sa coopereze in cadrul Uniunii Europene pentru inchiderea MCV

ACTUALIZARE 17:24 Romania si Bulgaria au convenit sa coopereze in cadrul Uniunii Europene, in vederea promovarii intereselor lor nationale, si sa realizeze schimb de opinii si bune practici vizand obiectivele din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), in perspectiva inchiderii acestuia. * Ponta: Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele energetice.

Ponta vrea accelerarea proiectelor de infrastructura energetica

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Craiova, ca energia este cea mai eficienta arma si cel mai important mijloc de dezvoltare, iar Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele de infrastructura energetica, informeaza Mediafax.

Sedinta comuna de Guvern Romania-Bulgaria-Serbia. Ponta: Cele trei tari trebuie sa fie mai unite. E in interesul Romaniei si Bulgariei ca Serbia sa devina membra a UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, dupa sedinta de Guvern comunica cu Bulgaria si Serbia ca este important ca cele trei state sa fie mult mai unite in viitor si ca Romania si Bulgaria sustin Serbia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )