Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ponta: Romania mai trebuie sa cheltuiasca peste 3 miliarde de dolari pe investitii publice in acest an

România Liberă România Liberă,
Ponta: Romania mai trebuie sa cheltuiasca peste 3 miliarde de dolari pe investitii publice in acest an

Romania mai trebuie sa cheltuiasca peste 3 miliarde de dolari pe investitii publice in acest an, a declarat premierul Victor Ponta. Potrivit acestuia, desi suma respectiva este acoperita de buget, investitiile se fac cu greu, din cauza birocratiei. continuă pe România Liberă

Ponta: Pana la sfarsitul anului trebuie sa cheltuim peste 3 miliarde de dolari pe investitii publice

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca Romania trebuie sa cheltuiasca, pana la sfarsitul anului 2014, o suma de peste 3 miliarde de dolari pentru investitii publice, el aratand ca aceste fonduri, care sunt acoperite de la buget, se cheltuiesc greu din motive procedural birocratice, transmit surse din presa.

Yahoo ar putea obtine peste 8 miliarde dolari vanzand actiuni Alibaba

Yahoo ar putea atrage peste 8 miliarde dolari din vanzarea a circa 122 milioane actiuni Alibaba Group, la oferta publica initiala pe care grupul asiatic de comert electronic o va lansa pe bursa din New York in a doua jumatate a lunii septembrie, scrie Bloomberg, adaugand ca, acum doi ani, compania americana a vandut 523 milioane actiuni Alibaba, pentru aproape 7,1 miliarde dolari.

Presedintele PPE il critica dur pe Ponta: Romania merita mai mult

Presedintele PPE, Joseph Daul, a declarat, luni, ca este de-a dreptul scandalos faptul ca premierul unui stat UE il compara pe presedintele tarii sale cu nazistii si face apel la socialistii europeni sa se delimiteze de afirmatiile lui Victor Ponta, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )