Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ponta si-a anuntat colegii din PSD ca vrea sa reduca TVA la 20%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta si-a anuntat colegii din PSD ca vrea sa reduca TVA la 20%

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, si-a anuntat colegii de partid ca intentia Guvernului este sa diminueze, din luna iunie, cota standard de TVA de la 24% la 20%, o decizie urmand sa fie luata marti de Executiv, au declarat surse din PSD. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta, despre acuzatia liberalilor ca PSD vrea sa lase fara obiect sesizarea la Curtea Constitutionala privind statutul: Nu inteleg, sunt suparati ca modificam asa repede?

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, in urma sedintei partidului, ca a facut un apel la parlamentarii social-democrati sa vina la plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului, convocat marti, chiar daca este saptamana mare pentru parlamentarii ortodocsi sau a treia zi de Paste pentru catolici, si ca i-a rugat si pe liberali sa participe, ca de fapt ei au facut sesizarea la Curtea Constitutionala privind legea statutului deputatilor si senatorilor.

Laura Codruta Kovesi infirma scenariul unei candidaturi la sefia statului: Nu imi doresc. Scopul e ca eu si colegii din DNA sa ne facem treaba eficient

Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat, marti, ca nu isi doreste sa candideze la functia de presedinte al Romaniei si nici nu vrea sa intre in politica, asa cum.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )