Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ponta a transmis solicitarea de convocare a CSAT.

România Liberă România Liberă,
Ponta a transmis solicitarea de convocare a CSAT.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a transmis solicitarea de convocare a CSAT, mentionand ca data in care va fi programata aceasta reuniune urmeaza sa fie stabilita de catre presedintele Traian Basescu, conform Mediafax. Premierul Victor Ponta a confirmat, vineri, ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT. Surse oficiale . continuă pe România Liberă

Victor Ponta a transmis solicitarea de convocare a CSAT

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a transmis solicitarea de convocare a CSAT, mentionand ca data in care va fi programata aceasta reuniune urmeaza sa fie stabilita de catre presedintele Traian Basescu.

Victor Ponta: Documentul pentru convocarea CSAT, semnat de sase ministri

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica seara, la Antena 3, ca documentul privind convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se afla deja la Secretariatul general al Consiliului, dupa ce a fost semnat de sase membri ai Guvernului.

Ponta va cere convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS (SURSE).

Premierul Victor Ponta a confirmat ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca, in prezent, aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT, conform Mediafax. Premierul Victor Ponta va solicita convocarea CSAT, intr-o sedinta care sa aiba loc la inceputul saptamanii viitoare, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii .

Ponta va cere convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS.

Premierul Victor Ponta a confirmat ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca, in prezent, aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT, conform Mediafax. --- Premierul Victor Ponta va solicita convocarea CSAT, intr-o sedinta care sa aiba loc la inceputul saptamanii viitoare, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii .

Premierul Victor Ponta, la baschet, in timp ce era instituit codul rosu de viscol (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a mers, duminica, sa joace baschet alaturi de pierteni. Exact in timpul meciului, meteorologii au emis cod rosu de viscol epntru trei judete, relateazaB1 TV. in timp ce jumatate din .

Premierul Victor Ponta juca baschet duminica, in timp ce se instituia codul rosu

Reporterii postului Realitatea TV l-au surprins pe premierul Victor Ponta iesind de la sala de sport, unde in jurul pranzului a jucat un meci de baschet.

VIDEO Premierul Victor Ponta juca baschet duminica, in timp ce se instituia codul rosu

Reporterii postului Realitatea TV l-au surprins pe premierul Victor Ponta iesind de la sala de sport, unde in jurul pranzului a jucat un meci de baschet.

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, de la ora 15.15. Ce se va intampla cu ministerul de Interne?

Premierul Victor Ponta va sustine o declaratie de presa, la sediul Guvernului, pentru a anunta ce se va intampla in continuare la Ministerul de Interne. in acest moment, MAI functioneza fara ministru, dupa ce Radu Stroe a demisionat, si fara un secretar de stat, Catalin Chiper, demis de Victor Ponta in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Robert Turcescu: Aura murea, Ponta chefuia. Unde se afla premierul in momentul accidentului aviatic din Apuseni

Jurnalistul Robert Turcescu a realizat o invetigatie, publicata pe blogul sau personal, pentru a afla unde era premierul Victor Ponta in momentul accidentului aviatic din Muntii Apuseni in care doua persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )