Libnet.ro
UNICEF

15:30

Victor Ponta a transmis solicitarea de convocare a CSAT

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta a transmis solicitarea de convocare a CSAT

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a transmis solicitarea de convocare a CSAT, mentionand ca data in care va fi programata aceasta reuniune urmeaza sa fie stabilita de catre presedintele Traian Basescu. continuă pe Hotnews

Ponta a transmis solicitarea de convocare a CSAT.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a transmis solicitarea de convocare a CSAT, mentionand ca data in care va fi programata aceasta reuniune urmeaza sa fie stabilita de catre presedintele Traian Basescu, conform Mediafax. Premierul Victor Ponta a confirmat, vineri, ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT. Surse oficiale .

Victor Ponta: Documentul pentru convocarea CSAT, semnat de sase ministri

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica seara, la Antena 3, ca documentul privind convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se afla deja la Secretariatul general al Consiliului, dupa ce a fost semnat de sase membri ai Guvernului.

Victor Ponta va solicita, luni, convocarea CSAT pentru a se discuta modul in care a actionat conducerea STS in privinta accidentului aviatic

Premierul Victor Ponta va solicita, luni, presedintelui Traian Basescu convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. in prezent, premierul a anuntat ca aduna semnaturile necesare din partea a o treime din.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va solicita convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS. Premierul aduna in prezent semnaturile necesare

Premierul Victor Ponta a confirmat ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca, in prezent, aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT, transmite Mediafax. Surse oficiale au declarat anterior ca premierul va solicita convocarea CSAT, intr-o sedinta care sa aiba loc la inceputul saptamanii viitoare, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni si demiterea directorului general al STS, Marcel Opris.

Victor Ponta a strans semnaturile necesare pentru convocarea unei sedinte CSAT

Premierul Victor Ponta a strans toate semnaturile necesare pentru a cere convocarea unei sedinte CSAT. Premierul a cerut demiterea sefului STS, in urma tragediei din Muntii Apuseni. Premierul a.

Ponta va cere convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS (SURSE).

Premierul Victor Ponta a confirmat ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca, in prezent, aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT, conform Mediafax. Premierul Victor Ponta va solicita convocarea CSAT, intr-o sedinta care sa aiba loc la inceputul saptamanii viitoare, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii .

Ponta va cere convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS.

Premierul Victor Ponta a confirmat ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca, in prezent, aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT, conform Mediafax. --- Premierul Victor Ponta va solicita convocarea CSAT, intr-o sedinta care sa aiba loc la inceputul saptamanii viitoare, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii .

Victor Ponta: Erorile grave au fost facute de ROMATSA si STS. La 1 februarie vom avea o propunere de ministru

Premierul Victor Ponta a anuntat, oficial, ca vicepremierul Gabriel Oprea va prelua functia de ministru interimar al MAI, pana in jurul datei de 1 februarie, atunci cand liberalii vor face o alta propunere pentru acest portofoliu. Premierul a anuntat ca principalii vinovati in urma accidentului din Apuseni sunt sefii ROMATSA si STS:.

Victor Ponta: Un nou ministru de Interne, numit pana la 1 februarie

Premierul Victor Ponta a sustinut o declaratie de presa pe tema situatiei de la conducerea Ministerului de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a anuntat oficial demisia, la sediul ministerului. Premierul Victor Ponta a.

Victor Ponta: Un nou ministru de Interne, numit pana la 1 februarie. Au fost erori grave la ROMATSA si STS

Premierul Victor Ponta a sustinut o declaratie de presa pe tema situatiei de la conducerea Ministerului de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a anuntat oficial demisia, la sediul ministerului. Premierul Victor Ponta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )