Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ponta, trimis in judecata. Iohannis i-a cerut demisia

Adevărul Adevărul,
Ponta, trimis in judecata. Iohannis i-a cerut demisia

Presedintele Klaus Iohannis crede ca odata cu trimiterea in judecata a pemierului Victor Ponta situatia a devenit tot mai problematica pentru imaginea Romaniei. Iohannis a mai spus ca cea mai buna solutie ar fi ca Ponta sa-si dea demisia din fruntea Guvernului. continuă pe Adevărul

Ponta, trimis in judecata. Iohannis tot nu-l poate suspenda pe prim-ministru

Victor Ponta a fost trimis in judecata de procurorii DNA, insa presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda din functia de prim-ministru pentru ca faptele au fost savarsite in calitate de avocat, inainte sa ajunga la Palatul Victoria, iar legea il protejeaza in aceasta situatie.

Victor Ponta, trimis in judecata de DNA in dosarul Turceni - Rovinari alaturi de Dan Sova

DNA l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul privind contractele de consultanta de la Turceni si Rovinari. DNA il acuza pe premierul Ponta de trei infractiuni: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor. In acelasi dosar, DNA i-a mai trimis in judecata alaturi de Ponta pe Dan Sova, Laurentiu Ciurel seful Complexului Oltenia) si alti doi directori de la complexul energetic. DNA a facut anuntul in timp ce premierul se afla in sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni. Reamintim ca, potrivit Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda pe premier la trimiterea in judecata decat pentru fapte comise in timpul mandatului de prim-ministru, ceea ce nu este cazul: in acest dosar, premierul Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fapte comise ca avocat, inainte de a fi fost numit premierVezi atasat Rechizitoriul DNA.

Victor Ponta, trimis in judecata. Cum a tratat presa straina subiectul

Principalele agentii de presa internationale relateaza despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, notand ca acesta este cel mai important dosar instrumentat in campania anticoruptie din Romania.

DNA: Victor Ponta, trimis in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni. Dan Sova, sub control judiciar

Premierul Victor Ponta a fost trimis joi in judecata, in stare de libertate, iar senatorul Dan Sov, in control judiciar, informeaza B1 TV. Seful Executivului este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura.

Victor Ponta, trimis in judecata. Ce a scris presa straina despre premierul roman

Principalele agentii de presa internationale relateaza despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, notand ca acesta este cel mai important dosar instrumentat in campania anticoruptie din.

Presedintele Iohannis le-a cerut parlamentarilor sa lucreze impreuna pentru o educatie de calitate

Klaus Iohannis le-a cerut parlamentarilor sa lucreze impreuna pentru o o larga consultare publica despre viitorul educatiei in Romania, spunand ca, in aproximativ doi ani, poate rezulta o viziune coerenta.

Surse: Victor Ponta nu isi va da demisia, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut din nou sa renunte la sefia Guvernului

Premierul Victor Ponta nu isi va da demsia, asa cum a cerut din nou, joi, presedintele Klaus Iohannis, in contextul in care seful Guvernului a fost trimis in judecata in dosarul Turceni, informeaza surse.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )