Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ponta va vorbi cu Biden despre eliminarea vizelor SUA pentru romani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta va vorbi cu Biden despre eliminarea vizelor SUA pentru romani

Premierul Victor Ponta a declarat ieri seara la un post TV ca va discuta cu vicepresedintele american Joe Biden despre eliminarea vizelor pentru romanii care vor sa calatoreasca in SUA, subliniind ca aceste presiuni constante si o atitudine demna si ferma vor ajuta la obtinerea unei decizii favorabile. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta, catre Biden: Romania va aloca 2% din PIB pentru aparare pana in 2016

Premierul Victor Ponta l-a asigurat pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, ca exista un acord potrivit caruia Romania va aloca 2% din PIB la Aparare pana in 2016 si va Guvernul isi va asuma toate implicatiile in contextul regional actual.

Victor Ponta: Exista sustinerea Casei Albe pentru eliminarea vizelor de intrare in SUA pentru romani

Nu doar Romania considera ca e important sa fim aliati strategici ai SUA, ci si America este de aceeasi parere, a spus Ponta, miercuri, dupa intalnirea cu vicepresedintele SUA, Joe Biden. Prin prezenta aici .

Romania este IMPORTANTA pentru America - cuvintele lui Biden despre tara noastra, inainte de vizita oficiala

Romania a progresat in ce priveste consolidarea statului de drept si tragerea la raspundere a demnitarilor, dar mai are de munca la acest capitol. Este parerea lui Joe Biden, care mai spune ca angajamentul.

Joe Biden, despre lupta anticoruptie: Cereti institutiilor judiciare sa fie libere in continuare

Vicepresedintele american Joe Biden a declarat, la sfarsitul vizitei in Romania, ca - Este un moment foarte important in relatiile dintre aceste tari - Ne dam seama ca exista dif politice, dar un lucru care ii leaga pe toti ro .

Cinci militari chinezi, inculpati in SUA pentru spionaj economic

Cinci ofiteri ai armatei chineze au fost inculpati, in Statele Unite, pentru spionaj economic, care a vizat sase companii americane, a anuntat procurorul-sef american, citat de AFP, conform Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )