Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ponta, catre Biden: Romania va aloca 2% din PIB pentru aparare pana in 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta, catre Biden: Romania va aloca 2% din PIB pentru aparare pana in 2016

Premierul Victor Ponta l-a asigurat pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, ca exista un acord potrivit caruia Romania va aloca 2% din PIB la Aparare pana in 2016 si va Guvernul isi va asuma toate implicatiile in contextul regional actual. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta va vorbi cu Biden despre eliminarea vizelor SUA pentru romani

Premierul Victor Ponta a declarat ieri seara la un post TV ca va discuta cu vicepresedintele american Joe Biden despre eliminarea vizelor pentru romanii care vor sa calatoreasca in SUA, subliniind ca aceste presiuni constante si o atitudine demna si ferma vor ajuta la obtinerea unei decizii favorabile.

Joe Biden: Romania poate juca un rol cheie in refacerea stabilitatii Ucrainei

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, aflat la Bucuresti, a declarat in cadrul unui interviu ca Romania va avea un rol cheie in refacerea stabilitatii Ucrainei dupa conflictul cu Rusia si ca SUA colaboreaza cu statele din regiune pentru a reduce dependenta.

Datoria publica a Ungariei a atins nivelul record de 84,6% din PIB

Datoria publica a Ungariei a atins nivelul record de 84,6% din PIB la sfarsitul primului trimestru din 2014, de la 79,2% din PIB la sfarsitul anului trecut, pe fondul deprecierii forintului, transmit MTI si portalul portfolio. hu.

Romania libera angajeaza redactori pentru Departamentul Online

Romania libera angajeaza redactori pentru Departamentul Online.

O MINUNE a sanatatii! Un remediu utilizat inca din antichitate pentru vindecarea diferitelor boli

Bradul este un remediu utilizat inca din antichitate pentru vindecarea diferitelor boli. Oamenii muntilor si nu numai spun ca bradul reprezinta o minune a sanatatii. Pe langa valoarea economica, ecologica.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la vizita lui Joe Biden in Romania

Vicepresedintele american Joe Biden a avut o zi plina la Bucuresti: intalniri cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, discurs in fata unui auditoriu compus din politicieni, membri ai societatii civile si reprezentanti ai Justitiei. HotNews. ro va prezinta o FOTOGALERIE cu cele mai relevante imagini ale vizitei lui Joe Biden in Romania click pe fotografie pentru a vedea Fotogaleria).

Joe Biden: Romania a facut PROGRESE privind statul de drept

Romania a facut progrese reale privind statul de drept, a spus, marti, vicepresedintele SUA, Joe Biden, sosit la Bucuresti,dar a avertizat ca mai sunt lucruri de facut, iar SUA vor sustine eforturile.

Joe Biden: Romania a progresat in consolidarea statului de drept

Romania facut progrese reale in consolidarea statului de drept si in tragerea la raspundere a demnitarilor, dar mai sunt lucruri de facut, a declarat vicepresedintele SUA. Joe Biden a subliniat, totodata, ca Washingtonul va ajuta Bucurestiul sa ramana.

Biden: Romania a progresat in consolidarea statului de drept, dar mai sunt lucruri de facut

Romania facut progrese reale in consolidarea statului de drept si in tragerea la raspundere a demnitarilor, dar mai sunt lucruri de facut, a declarat, intr-un interviu acordat agentiei de stiri Mediafax, vicepresedintele SUA, Joe Biden, subliniind ca Washingtonul va ajuta Bucurestiul sa ramana pe drumul cel bun.

Ponta, catre Basescu: Sa se bucure de cele doua Elene. Nu mi-e clar pe care o iubeste mai tare

Premierul Victor Ponta i-a urat, miercuri, presedintelui Traian Basescu, in cadrul unui miting la Sibiu, sa se bucure de cele doua Elene si a adaugat: Nu mi-e clar pe care o iubeste mai tare, relateaza Mediafax.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )