Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta vrea sa incheie un parteneriat strategic cu China.

România Liberă România Liberă,
Ponta vrea sa incheie un parteneriat strategic cu China.

Romania isi doreste sa incheie un parteneriat strategic cu China, prin care sa fie asigurata o colaborare atat in domeniul politic, cat si in cel economic, cultural si educational, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul discutiilor avute cu presedintele si prim-ministrul chinez, potrivit Mediafax. Ne-am dori - anul viitor sunt 65 de ani de relatii diplomatice - sa avem un parteneriat strategic si cu China. Un asemenea parteneriat strategic presupune multe domenii, pornind de la . continuă pe România Liberă

Ponta vrea sa incheie un parteneriat strategic cu China

Tara noasta isi doreste sa incheie un parteneriat strategic cu China, prin care sa fie asigurata o colaborare atat in domeniul politic, cat si in cel economic, cultural si educational, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul discutiilor avute cu presedintele si prim-ministrul chinez, potrivit surselor de presa.

Parteneriat strategic cu China: ce parere aveti?

Romania isi doreste sa incheie un parteneriat strategic cu China, prin care sa fie asigurata o colaborare atat in domeniul politic, cat si in cel economic, cultural si educational, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul discutiilor avute cu.

Luca: Peste 75% din legislatia aplicata in Romania isi are originea la Bruxelles.

Dan Luca este director in reteaua EurActiv si, totodata, unul dintre liderii socialistilor romani din Bruxelles. El dezvaluie faptul ca Romania incearca sa preia si sa adapteze modelul polonez de regionalizare, insa acesta va fi influentat si de modelul valencian, care are o reprezentanta in capital Uniunii Europene. / Reporter: Cum vedeti regionalizarea de la Bruxelles? Este potrivit acest model, cu patru nivele local, judetean, regional si national) pentru Romania? Dan Luca: Desi au trecut .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )