Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta vrea sa incheie un parteneriat strategic cu China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta vrea sa incheie un parteneriat strategic cu China

Tara noasta isi doreste sa incheie un parteneriat strategic cu China, prin care sa fie asigurata o colaborare atat in domeniul politic, cat si in cel economic, cultural si educational, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul discutiilor avute cu presedintele si prim-ministrul chinez, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta vrea sa incheie un parteneriat strategic cu China.

Romania isi doreste sa incheie un parteneriat strategic cu China, prin care sa fie asigurata o colaborare atat in domeniul politic, cat si in cel economic, cultural si educational, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul discutiilor avute cu presedintele si prim-ministrul chinez, potrivit Mediafax. Ne-am dori - anul viitor sunt 65 de ani de relatii diplomatice - sa avem un parteneriat strategic si cu China. Un asemenea parteneriat strategic presupune multe domenii, pornind de la .

Parteneriat strategic cu China: ce parere aveti?

Romania isi doreste sa incheie un parteneriat strategic cu China, prin care sa fie asigurata o colaborare atat in domeniul politic, cat si in cel economic, cultural si educational, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul discutiilor avute cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )