Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ponturi de vacanta pentru turistul Victor Ponta: mandri ca suntem romani, cum putem petrece la Mamaia un sejur mai ieftin decat la Miami

Adevărul Adevărul,
Ponturi de vacanta pentru turistul Victor Ponta: mandri ca suntem romani, cum putem petrece la Mamaia un sejur mai ieftin decat la Miami

Oferta de pe litoralul romanesc, in aceasta perioada, pare sa-l contrazica pe premierul Victor Ponta, care a afirmat ca sejurul sau de la Miami a fost mai ieftin decat la Mamaia. Turistii pot petrece in Romania un concediu mai ieftin decat la Miami, mai ales ca drumul la Marea Neagra nu este la fel de costisitor ca o cursa aeriana transatlantica. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta, invitat in vacanta la Mamaia pentru a verifica tarifele si serviciile. ANAT: Daca preturile sunt mai mari decat la Miami, sa scada taxele

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) l-a invitat pe Victor Ponta sa petreaca gratuit o vacanta la Mamaia, alaturi de familie, pentru a testa serviciilor si pentru a studia tarifele. De altfel, ANAT.

Victor Ponta, invitat la Mamaia dupa declaratiile despre vacanta in Caraibe

Mamaia e pregatita pentru Ponta. Si il asteapta cu cinci stele. Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism il provoaca pe prim-ministrul Victor Ponta sa-si petreaca un sejur la Mamaia. Gratis. Invitatia.

O asociatie din turism ii ofera lui Victor Ponta o vacanta gratuita in Mamaia, ca sa vada preturile practicate

ANAT l-a invitat pe premierul Victor Ponta sa petreaca gratuit o vacanta la Mamaia, cu familia, ca sa testeze serviciile si sa studieze tarifele, propunandu-i si sa introduca TVA 0 in turism, dupa ce primul ministru a afirmat ca unde a mers in vacanta a fost mai ieftin decat in statiunea romaneasca, informeaza Mediafax.

Schimb de replici intre Victor Ponta si Alina Gorghiu: Cand iei cartonas rosu parasesti terenul, nu te legi de bare

Schimb de replici intre Victor Ponta si Alina Gorghiu, pe Facebook, dupa ce premierul, proaspat intiors din vacanta in Caraibe, a participat la finala Supercuperi Europei, gazduita in premiera de Georgia, la.

Ce a spus Victor Ponta despre relatia lui cu Viktor Orban

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Antena 3 ca nu are niciun fel de relatie cu omologul sau ungar, Viktor Orban, in conditiile in care este prieten cu majoritatea premierilor din zona.

Victor Ponta: PNL zicea ca nu-l mai apuca pe Ponta Codul, ca-l da jos DNA-ul. Uite ca sunt prim-ministru

Premierul Victor Ponta a comentat ironic declaratia PNL-ului care spunea ca acesta nu va mai apuca Codul Fiscal in functia de sef al executivului. PNL zicea ca nu-l mai apuca pe Ponta Codul, ca-l da jos DNA-ul.

Victor Ponta: Nu poti sa guvernezi tara cu Predoiu

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu ar avea pe cine sa numeasca prim-ministru de la PNL, intrucat cu Catalin Predoiu, cel propus de liberali pentru aceasta functie, nu se poate guverna.

Victor Ponta: O sa dam despagubiri pentru terenurile afectate de seceta

Premierul Victor Ponta a declarat ca s-a consultat cu ministrul Agriculturii si au stabilit ca Guvernul va acorda despagubiri pentru terenurile afectate de seceta.

Victor Ponta, la Antena 3: Ne pregatim pentru despagubiri pentru cei cu terenurile afectate de seceta / Categoric sunt tensiuni in relatiile romano - ungare. Exista o limita peste care nu mai intoarcem obrazul

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, la Antena 3, ca a discutat cu ministrul Agriculturii Daniel Constantin despre acordarea de despagubiri agricultorilor ale caror culturi fost afectate de seceta din acest an, precizand ca ca seceta va afecta datele economice de sfarsit de an. Premierul a mai afirmat, referindu-se la declaratiile Insarcinatului cu afaceri al Ambasadei Ungariei la Bucuresti, Nagy Karoly Zoltan, intr-un interviu acordat cotidianului Romania Libera, ca a discutat cu ministrul de Externe roman Bogdan Aurescu si ca exista o limita peste care nu mai intoarcem obrazul. Intrebat despre starea relatiilor romano-ungare, premierul Ponta a confirmat ca acestea sunt categoric tensionate, adaugand totusi ca aceasta situatie este gestionabila.

Alina Gorghiu: Dupa demisia domnului Victor Ponta de la sefia PSD, dialogul politic intre partide a fost relansat. Sunt convinsa ca Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru premier decat opozitia

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca, dupa demisia premierului Victor Ponta din functia de presedinte al PSD, dialogul intre partide a fost relansat, precizand ca PNL va continua acest dialog cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )