Libnet.ro
UNICEF

18:30

Porosenko a promulgat legea ce interzice tranzitarea teritoriului ucrainean de catre trupe rusesti spre Transnistria

B1 B1,
Porosenko a promulgat legea ce interzice tranzitarea teritoriului ucrainean de catre trupe rusesti spre Transnistria

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a promulgat, luni, legile ce denunta acordurile dintre Ucraina si Federatia Rusa privind tranzitarea teritoriului ucrainean de catre trupele militare ruse care se afla in. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea codului silvic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea codului silvic, informeaza B1 TV. Legea Codului Silvic a provocat mai multe reactii, atat din partea sefului statului, cat si din partea premierului Victor Ponta. Ponta.

Klaus Iohannis a promulgat legea de modificare a Codului silvic

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea de modificare a Codului silvic. Presedintele a reprimit legea de la Parlament dupa ce a cerut ca aceasta sa fie reexaminata, demersul sau fiind insa respins.

Vladimir Putin a promulgat legea amnistiei privind capitalurile din paradisurile fiscale

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat azi legea de amnistie promisa pentru a readuce in Rusia capitalurile plecate masiv spre paradisurile fiscale si pentru a lupta astfel impotriva exodului financiar care a contribuit la criza monetara, potrivit AFP.

Vladimir Putin a promulgat legea amnistiei privind capitalurile din paradisurile fiscale

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat luni legea de amnistie promisa pentru a readuce in Rusia capitalurile plecate masiv spre paradisurile fiscale si pentru a lupta astfel impotriva exodului financiar care a contribuit la criza monetara, scrie AFP.

Iohannis a promulgat legea pentru modificarea Codului Silvic

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a semnat astazi un decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Codului silvic Legea numarul 46/2008), arata un comunicat de pe site-ul administratiei prezidentiale.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )