Libnet.ro
UNICEF

17:00

Portretul lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale: pacatele si virtutile micului Titulescu

Adevărul Adevărul,
Portretul lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale: pacatele si virtutile micului Titulescu

Premierul Victor Ponta, cel mai bine cotat candidat din cursa prezidentiala din noiembrie, a abandonat cariera juridica pentru a avea un parcurs fulminant pe scena politica. Adevarul a facut o radiografie a vietii premierului, asa cum a fost, cu bune si cu rele. continuă pe Adevărul

Portretul lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale: pacatele si virtutile micului Titulescu

Premierul Victor Ponta, cel mai bine cotat candidat din cursa prezidentiala din noiembrie, a abandonat cariera juridica pentru a avea un parcurs fulminant pe scena politica. Adevarul a facut o radiografie a vietii premierului, asa cum a fost, cu bune si cu rele.

CCR a respins contestatiile privind candidaturile lui Ponta, Iohannis si Macovei la alegerile prezidentiale

Alte cinci contestatii care au vizat candidaturile lui Victor Ponta, Klaus Iohannis si Monica Macovei la alegerile prezidentiale au fost respinse miercuri de Curtea Constitutionala a Romaniei, informeaza Mediafax.

VIDEO Mondenii au fost si ei la lansarea lui Victor Ponta la prezidentiale. A rezultat un nou viral

Mondenii au fost prezenti si ei pe stadionul Arena Nationala la lansarea candidaturii premierului Victor Ponta la alegerile prezidentiale, din partea organizatia locale PSD Targu-Ocna. La fel ca si la clipul Si eu sunt varan, a rezultat un nou viral, cu titlul Si noi simtim la fel.

Victor Ponta si-a lansat programul electoral pentru prezidentiale sub numele Marea Unire a romanilor

Primul ministru Victor Ponta si-a lansat marti programul electoral pentru alegerile prezidentiale, cu numele Marea Unire a romanilor. Ponta arata ca proiectul sau reprezinta o viziune de dezvoltare cu.

Planurile de putere ale lui Victor Ponta: Scenariul cel mai vehiculat e George Maior premier, Valeriu Zgonea presedintele PSD, Gabriel Oprea interimar pe durata campaniei. Ce se intampla cu Liviu Dragnea

Sunt in plina desfasurare jocurile subterane in PSD in perspectiva impartirii puterii si reasezarii centrelor de influenta. O serie de evenimente si fapte semnificative, de informatii din culise anunta cum doreste sa imparta puterea Victor Ponta daca va castiga alegerile. Mai multe surse din partid sustin ca vicepremierul Liviu Dragnea a ofertat deja colaboratori ai premierului Victor Ponta sa lucreze cu el dupa alegeri, fiind convins ca va ajunge prim-ministru si lider de partid, dar exista riscul in ce-l priveste sa nu ajunga nici una, nici alta. Este aproape unanim acceptat in PSD scenariul potrivit caruia Ponta il va instala premier pe seful SRI, George Maior, nasul sau de cununie, daca va ajunge la Cotroceni.

Teodor Melescanu il lauda pe Victor Ponta si il desfiinteaza pe Klaus Iohannis

Fostul sef SIE si candidat la alegerile prezidentiale, Teodor Melescanu, a vorbit, marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, despre marii favoriti ai cursei pentru Cotroceni, Victor Ponta si Klaus.

Victor Ponta: Traian Basescu nu are legitimitatea de a mai propune un sef la Serviciul de Informatii Externe

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca presedintele Traian Basescu nu mai are legitimitatea de a propune un nou sef la Serviciul de Informatii Externe SIE) in locul lui Teodor Melescanu pentru ca se afla la sfarsit de mandat. Melescanu a demisionat luni pentru a se putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie.

Declaratiile de avere si de interese ale prezidentiabililor, pe site-ul ANI. Klaus Iohannis, 3 case si 3 apartamente. Victor Ponta, 3 apartamente si o casa. Monica Macovei, 3 apartamente si 2 case

Agentia Nationala de Integritate ANI) a lansat pe pagina de internet www. integritate. eu o sectiune destinata declaratiilor de avere si de interese depuse de catre candidatii la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Dintre candidati, doar Victor Ponta, Klaus Iohannis si Monica Macovei si-au publicat noile declaratii de avere si de interese.

Doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la Presedintie, respinse de CC

Curtea Constitutionala CC) a respins, ieri seara, doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie, transmit sursele de presa.

ACL Buzau trimite 2000 de membri la evenimentul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale

Sambata, in Piata Victoriei din Capitala va avea loc evenimentul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Pentru a fi alaturi de candidatul Dreptei, Alianta Crestin Liberala Buzau va participa cu o delegatie formata din aproximativ 2000 de membri si simpatizanti ai PNL si PDL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )