Libnet.ro
UNICEF

17:30

Portul Constanta, pe podium in topul destinatiilor de croaziera din Marea Neagra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Portul Constanta, pe podium in topul destinatiilor de croaziera din Marea Neagra

Portul Constanta ocupa primul loc ca destinatie de croaziera din porturile de la Marea Neagra, inaintea celor de la Soci, din Rusia, si Trabzon, din Turcia, potrivit statisticilor prezentate la Seatrade Cruise Convention, care are loc la. continuă pe Wall-Street Ro

Portul Constanta, clasat pe primul loc ca destinatie de croaziera din Marea Neagra

Portul Constanta ocupa primul loc ca destinatie de croaziera din porturile de la Marea Neagra, inaintea celor de la Soci, din Rusia, si Trabzon, din Turcia, potrivit statisticilor prezentate la Seatrade Cruise Convention, care are loc la Miami, in Statele Unite.

Guvernul vrea sa listeze pana la 25% din Hidroelectrica, Portul Constanta si Aeroporturi Bucuresti

Guvernul planuieste listari de 15-25% pentru companiile de stat Hidroelectrica, aflata in prezent in insolventa, Aeroporturi Bucuresti si Portul Constanta, pentru a ajuta bugetul de stat si a stimula investitiile, a declarat astazi premierul Victor Ponta, citat de Reuters.

Foto: Ministrul Apararii inspecteaza trupele din Marea Neagra

Ministrul roman al Apararii, Mircea Dusa, asista astazi la actiunile exercitiului NATO din Marea Neagra.

Deputatii il ameninta pe ministrul Transporturilor cu o motiune simpla pe Portul Constanta

Parlamentarii din Comisia de Transporturi a Camerei Deputatilor au incercat, ieri, fara succes, sa gaseasca o cale de mediere a conflictului dintre operatorii portuari si conducerea Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta CN APMC), generat de politica tarifara, reinnoirea contractelor de inchiriere si Master Planul Portului Constanta.

Ponta: Guvernul va lista in acest an Portul Constanta, Aeroportul Bucuresti si Hidroelectrica

Guvernul va demara in a doua parte a anului ofertele publice de listare pe piata de capital pentru Hidroelectrica, Aeroporturi Bucuresti si Administratia Porturilor Maritime Constanta, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Reuters.

Jucarii contrafacute in valoare de 1,2 milioane de lei, confiscate in Portul Constanta

Politisti de frontiera constanteni au intocmit dosar penal pe numele unui barbat din Bucuresti, administrator al unei societati comerciale, care a importat din China 10. 000 de jocuri de constructie.

FILMARE publicata de MApN de la exercitiile NATO din Marea Neagra. Imaginile i-au infuriat pe RUSI

Ministerul Apararii Nationale a publicat marti seara, pe contul de Facebook, imagini video din timpul exercittiilor NATO desfasurate luni, in Marea Neagra. La exercitiu au participat nave din gruparea.

REVISTA PRESEI. Cine este romanul care a contribuit la realizarea documentarului controversat din Marea Britanie

In ziarele de marti, citim despre romanul care a contribuit la realizarea documentarului Vin Romanii, despre ancheta demarata de Parchet si SRI, care arata cum sunt contrafacute acte de identitate romanesti in Moldova, despre programul Prima Masina, dar si despre meciul din finala Ligii Nationale de hochei pe gheata.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )