Libnet.ro
UNICEF

07:00

Potentiale costuri, dupa Brexit, pentru companiile din indicele S and P 500

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Potentiale costuri, dupa Brexit, pentru companiile din indicele S and P 500

Companiile americane cuprinse in indicele bursier S and P 500, aflate acum in primul sezon de raportari financiare ce urmeaza deciziei Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, recunosc, in mare parte, ca asa-numitul Brexit le-ar putea afecta profiturile, potrivit unei analize Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie va mentine granita deschisa cu Republica Irlanda chiar si dupa BREXIT

Marea Britanie se angajeaza sa-si mentina granita deschisa cu Republica Irlanda, a declarat premierul britanic Theresa May, dupa o intalnire avuta marti la Londra cu omologul sau irlandez Enda Kenny.

Care sunt ultimele vesti transmise de Fondul Monetar International dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Votul prin care Marea Britanie si-a exprimat decizia de a parasi Uniunea Europeana a facut ca Fondul Monetar International sa inrautateasca pentru a cincea oara in ultimele 15 luni.

Ancheta dupa aparitia unor dezvaluiri privind conditiile de detentie dintr-un centru pentru minori din Australia

Guvernul australian a dispus marti deschiderea unei anchete dupa aparitia unor dezvaluiri privind conditiile de detentie dintr-un centru pentru minori, in imagini putand fi vazuti gardieni care lovesc adolescenti sau ii stropesc cu gaze lacrimogene, relateaza France Presse, potrivit Agerpres.

Momente de panica pentru soferii din Slovacia, dupa ce un taur a aparut in trafic

Momente de panica pentru soferii care circulau pe o autostrada din Slovacia. Conducatorii auto au dat peste un taur care a facut slalom printre masinile lor, potrivit Protv. in scurt timp, politia a.

Perchezitii la un adapost pentru refugiati din Germania, dupa atentatul sinucigas din sudul tarii

Politia germana a efectuat luni perchezitii si a confiscat dovezi la un adapost pentru refugiati, dar a refuzat sa confirme daca operatiunea are legatura cu un solicitant de azil sirian care a ranit.

Seara buna pentru romanii din preliminariile Ligii Campionilor. Vezi rezultatele complete

Seara buna pentru romanii implicati in preliminariile Ligii Campionilor. Claudiu Keseru a marcat pentru Ludogorets, pentru care Cosmin Moti a fost titular, in timp ce Alex Chipciu a fost din.

Perioada decisiva pentru votul din diaspora

Alegerile parlamentare sunt programate la sfarsitul anului si vor avea loc, cel mai probabil, pe 11 decembrie. Cu toate acestea, modul in care vor vota romanii din strainatate se transeaza in aceste zile de vacanta.

Cine a luat decizia pentru alegerile din Bucuresti trebuie sa isi asume raspunderea

Deputatul PNL Diana Tusa a declarat astazi ca cei care au luat deciziile pentru alegerile locale din Bucuresti, trebuie sa isi asume raspunderea pentru rezultatul alegerilor, afirmand ca nu presedintii de sectoare au numit candidatii, ci comitetul de unificare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )