Libnet.ro
UNICEF

09:00

Care sunt ultimele vesti transmise de Fondul Monetar International dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

B1 B1,
Care sunt ultimele vesti transmise de Fondul Monetar International dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Votul prin care Marea Britanie si-a exprimat decizia de a parasi Uniunea Europeana a facut ca Fondul Monetar International sa inrautateasca pentru a cincea oara in ultimele 15 luni. continuă pe B1

Care sunt sansele ca Traian Basescu sa fie anchetat de DNA

Mugur Ciuvica a comentat, marti, la Editie Speciala, care sunt sansele ca Traian Basescu sa fie anchetat de DNA, dupa ce Horia Simu l-a implicat in retrocedarile ilegale de la ANRP si pe Dan.

Vrei un copil? Afla care sunt simptomele ovulatiei

Daca vrei sa ramai insarcinata, sa stii care sunt simptomele ovulatiei te ajuta foarte mult. Odata identificate semnele, daca faci dragoste in aceasta perioada, sansele sa ai un mostenitor cresc simtitor. Iata care.

12.000 de medici ar putea bloca sistemul sanitar. Ei sunt nemultumiti de modul in care sunt platite garzile si orele suplimentare (VIDEO)

Medicii ar putea intra in greva. Refuzul acestora de a efectua garzi suplimentare ar putea conduce la blocarea sistemului sanitar, informeaza B1 TV. Medicii sunt nemultumiti de modul in care sunt.

Ce se stie si care sunt necunoscutele atacului din Munchen: Cel putin unul din atacatori era german, pista terorista pare putin probabila, motivatia pare a avea legatura cu comunitatea turca (VIDEO)

Dupa mai multe ore de panica in Munchen, informatiile disponibile putin dupa miezul noptii ne lasa sa intrevedem un atac care nu a avut ratiuni teroriste, dar despre care nu se stiu inca.

Care sunt cauzele sangerarii genitale anormale? Dr. Nicoleta Vladescu, medic specialist ginecologie, a discutat online cu cititorii

Care sunt cauzele sangerarii genitale anormale si ce semnale de alarma atrage? Cand trebuie sa consultam un medic specialist si ce optiuni de tratament avem? Dr. Nicoleta Vladescu, medic specialist ginecologie, a discutat online cu cititorii. Adreseaza-i o intrebare medicului pe MedLive. ro.

Cod galben de ploi, descarcari electrice si grindina. Care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis cod galben de ploi, descarcari electrice, dar si grindina pentru anumite regiuni. intre orele :08:40 si 10:00 in zona :JUD. CARAS - SEVERIN: Anina, Baile.

Care sunt judetele in care se afla cei mai periculosi soferi

Autoritatea de Supraveghere Financiara a analizat frecventa daunei si valoarea medie a daunelor la politele RCA, tinand cont de varsta asiguratului, puterea motorului a vehiculului, dar si locul.

Admitere la facultate 2016. Care sunt cele mai cautate specializari

In topul preferintelor liceenilor, cele mai cautate facultati sunt:Limbi moderne aplicate - cu 75,9 candidati/loc; Administrarea Afacerilor - cu 8,7 candidati/loc, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - cu 7,1 candidati/loc, Medicina Dentara - cu 4,48 candidati/loc, Facultatea de Drept 4,1 candidati/loc) si Facultatea de Medicina - cu 3,8 candidati /loc.

Admitere la facultate. Care sunt cele mai cautate specializari

In topul preferintelor liceenilor, cele mai cautate facultati sunt: Electronica si Telecomunicatii, Medicina, Limbi straine Limbi moderne aplicate), Stiinte Economice Cluj).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )