Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cod galben de ploi, descarcari electrice si grindina. Care sunt zonele afectate

Antena3 Antena3,
Cod galben de ploi, descarcari electrice si grindina. Care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis cod galben de ploi, descarcari electrice, dar si grindina pentru anumite regiuni. intre orele :08:40 si 10:00 in zona :JUD. CARAS - SEVERIN: Anina, Baile. continuă pe Antena3

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti, 26 iulie, mai multe atentionari nowcasting de ploi si vijelii. COD GALBEN intre orele :12:45 si 14:30 in zona :JUD.

Cod galben de furtuna pana la ora 21.30. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, atentionari nowcasting Cod galben de furtuna pentru mai multe localitati din judetele Hunedoara, Arad, Timis si Alba. Astfel, pana la.

Care sunt sansele ca Traian Basescu sa fie anchetat de DNA

Mugur Ciuvica a comentat, marti, la Editie Speciala, care sunt sansele ca Traian Basescu sa fie anchetat de DNA, dupa ce Horia Simu l-a implicat in retrocedarile ilegale de la ANRP si pe Dan.

Care sunt cauzele sangerarii genitale anormale? Dr. Nicoleta Vladescu, medic specialist ginecologie, a discutat online cu cititorii

Care sunt cauzele sangerarii genitale anormale si ce semnale de alarma atrage? Cand trebuie sa consultam un medic specialist si ce optiuni de tratament avem? Dr. Nicoleta Vladescu, medic specialist ginecologie, a discutat online cu cititorii. Adreseaza-i o intrebare medicului pe MedLive. ro.

Vrei un copil? Afla care sunt simptomele ovulatiei

Daca vrei sa ramai insarcinata, sa stii care sunt simptomele ovulatiei te ajuta foarte mult. Odata identificate semnele, daca faci dragoste in aceasta perioada, sansele sa ai un mostenitor cresc simtitor. Iata care.

Cod galben de inundatii pe rauri din Bihor, Sibiu, Alba si Hunedoara

Raurile mici din bazinul superior si mijlociu al raului Crisul Negru - aferente judetului Bihor, precum si ale raurilor Sebes, Cugir si Strei si afluentii mici ai raului Mures sunt.

12.000 de medici ar putea bloca sistemul sanitar. Ei sunt nemultumiti de modul in care sunt platite garzile si orele suplimentare (VIDEO)

Medicii ar putea intra in greva. Refuzul acestora de a efectua garzi suplimentare ar putea conduce la blocarea sistemului sanitar, informeaza B1 TV. Medicii sunt nemultumiti de modul in care sunt.

Care sunt ultimele vesti transmise de Fondul Monetar International dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Votul prin care Marea Britanie si-a exprimat decizia de a parasi Uniunea Europeana a facut ca Fondul Monetar International sa inrautateasca pentru a cincea oara in ultimele 15 luni.

Admitere la facultate 2016. Care sunt cele mai cautate specializari

In topul preferintelor liceenilor, cele mai cautate facultati sunt:Limbi moderne aplicate - cu 75,9 candidati/loc; Administrarea Afacerilor - cu 8,7 candidati/loc, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - cu 7,1 candidati/loc, Medicina Dentara - cu 4,48 candidati/loc, Facultatea de Drept 4,1 candidati/loc) si Facultatea de Medicina - cu 3,8 candidati /loc.

Admitere la facultate. Care sunt cele mai cautate specializari

In topul preferintelor liceenilor, cele mai cautate facultati sunt: Electronica si Telecomunicatii, Medicina, Limbi straine Limbi moderne aplicate), Stiinte Economice Cluj).

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )