Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vrei un copil? Afla care sunt simptomele ovulatiei

Antena3 Antena3,
Vrei un copil? Afla care sunt simptomele ovulatiei

Daca vrei sa ramai insarcinata, sa stii care sunt simptomele ovulatiei te ajuta foarte mult. Odata identificate semnele, daca faci dragoste in aceasta perioada, sansele sa ai un mostenitor cresc simtitor. Iata care. continuă pe Antena3

12.000 de medici ar putea bloca sistemul sanitar. Ei sunt nemultumiti de modul in care sunt platite garzile si orele suplimentare (VIDEO)

Medicii ar putea intra in greva. Refuzul acestora de a efectua garzi suplimentare ar putea conduce la blocarea sistemului sanitar, informeaza B1 TV. Medicii sunt nemultumiti de modul in care sunt.

Ce se stie si care sunt necunoscutele atacului din Munchen: Cel putin unul din atacatori era german, pista terorista pare putin probabila, motivatia pare a avea legatura cu comunitatea turca (VIDEO)

Dupa mai multe ore de panica in Munchen, informatiile disponibile putin dupa miezul noptii ne lasa sa intrevedem un atac care nu a avut ratiuni teroriste, dar despre care nu se stiu inca.

Care sunt cele mai profitabile mall-uri din Romania

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Pokemon Go. Care sunt cei mai rari Pokemoni din lume

Pokemon Go. Pokemonii care ii apar fiecarui jucator de Pokemon Go in aplicatie sunt diferiti, iar in fiecare regiune, in functie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )