Libnet.ro
UNICEF

06:00

Povestea familiei romane care este implicata in restaurarea Catedralei Sfantul Patricks din New York

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Povestea familiei romane care este implicata in restaurarea Catedralei Sfantul Patricks din New York

Lucia si Gabriel Popian, o familie de artisti plastici, plecata din Romania dupa Revolutie, si-a gasit recunosterea valorii la New York, unde a fost cooptata in proiectul de restaurare a Catedralei St Patrick039;s, unul din obiectivele arhitectonice si. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cauzele inundatiilor exceptionale din Galati: Cum se pot transforma podurile in baraje in calea apei si care este pericolul unei strazi inalte

Viiturile si inundatiile inregistrate in judetul Galati reprezinta o situatie de exceptie, spun specialistii hidrologi. Avand in vedere ca volumul precipitatiilor din noaptea de 11 spre 12 septembrie a fost in 2 ore cat pentru 2 luni, este clar ca este o situatie de exceptie, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant de la Administratia Nationala Apele Romane, Ana-Maria Agiu. Aceasta a explicat pentru HotNews. ro care sunt cauzele viiturilor din judetul Galati si cum pot conduce la dezastru existenta unor paraie care nu sunt cadastrate, poduri subdimensionate sau drumuri aflate la inaltime.

FOTOGALERIE Care este rolul primului SUV al Jaguar in cea mai impresionanta expansiune din istoria marcii

Jaguar s-a dezvoltat enorm in ultimii cinci ani, de cand este sub tutela indiana, iar celebra marca face acum pasi indrazneti si testeaza reactia publicului cu un SUV-concept pe care debuteaza si o noua arhitectura ce are la baza aluminiul. Ce modele pot pune marca in concurentacu gigantii germani, cand va iesi pe piata SUV-ul si cat de mult ar putea creste marca puteti citi in articol.

Mona Neagoe, Pedersen Partners, despre cum se fac recrutarile si care este legatura dintre un manager si 'Fat-Frumos'

Mona Neagoe 41 de ani), cea care conduce de sapte ani de zile operatiunile firmei de executive search Pedersen Partners si care in aceasta perioada a plasat peste 400 de manageri in diferite companii, a povestit pentru Wall-Street. ro cum se face.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )