Libnet.ro
UNICEF

18:00

Povestea macelarului din Iasi, romanul cu cele mai multe crime din istorie

Adevărul Adevărul,
Povestea macelarului din Iasi, romanul cu cele mai multe crime din istorie

Infractor de meserie, Vasile Tcaciuc a pus politie ieseana pe jar in anii 30 dupa ce a comis mai multe jafuri si talharii. Pe cand era in arest pentru una dintre astfel de fapte, sub podeaua locuintei sale au fost gasite mai multe cadavre. Numarul victimelor sale, desi necunoscut cu exactitate, ar fi de 26. continuă pe Adevărul

Drumul Taberei, cartierul bucurestean cu cele mai multe sesizari privind cainii vagabonzi.

Drumul Taberei este cartierul cu cele mai multe sesizari privind incidente legate de cainii fara stapan, potrivit unei harti intocmite de Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), informeaza Mediafax. Pe harta ASPA sunt centralizate locurile unde s-au petrecut incidente cu caini fara stapan, reclamate de cetateni timp de trei luni, atat telefonic, cat si prin petitii scrise sau online. Analiza hartii demonstreaza ca toate sectoarele Capitalei au mai multe zone in care a .

Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe

Anul acesta, Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe. Romanii au inteles ca donarea de organe inseamna salvarea de vieti. Ziua Nationala a Transplantului a fost.

VIDEO INTERVIU Cercetator american despre gazele de sist: Europa pierde teren fata de SUA in industrie din cauza costurilor mari la energie / Cele mai multe probleme in exploatarea gazelor de sist sint scurgerile la suprafata

Europa incepe sa aiba probleme tot mai mari de competitivitate in industrie din cauza preturilor mari la energie gaze naturale, electricitate), in timp ce SUA atrag investitii majore tocmai datorita preturilor scazute, spune intr-un interiviu pentru HotNews. ro cercetatorul american Thomas Murphy. El declara ca dezvoltarea productiei de gaze de sist nu se poate face fara campanii sustinute de informare a publicului si vorbeste despre principalele probleme tehnice ale procesului tehnologic. Thomas Murphy mai spune ca integritatea standardelor si a inspectorilor este esentiala pentru a evita orice probleme si sustine ca temerile privind infestarea pinzei freatice cu substante nocive sint alimentate de dezinformarea practicata de unii militanti. Vezi in articol interviul VIDEO complet.

LIVETEXT Concert Depeche Mode: mai multe generatii pentru o singura trupa

Pentru zeci de mii de romani, visul devine din nou realitate. Dupa un concert sustinut la noi in tara in 2006 si dupa un altul anulat in 2009,legenda Depeche Mode se intoarce. Adevarul. ro va transmite in timp real cele mai importante momente ale concertului din aceasta seara, fotografii si reactii ale fanilor prezenti la Arena Nationala din Capitala.

Peste 60 de elevi din Iasi s-au intoxicat cu alimente. Autoritatile au declansat o ancheta.

Un numar de 64 de copii de la o scoala din Iasi s-au intoxicat in urma consumului unor alimente, autoritatile declansand o ancheta pentru a stabili daca tulburarile digestive sunt cauzate de laptele si cornul impartit copiilor sau de alte alimente cumparate de la un chiosc, potrivit Mediafax. Directia de Sanatate Publica DSP) Iasi a anuntat, vineri, demararea unei anchete la scoala generala Ion Creanga din municipiul Iasi, dupa ce 64 de elevi s-au simtit rau, in urma consumului unor .

Un detinut de pe Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi a fost injunghiat de un coleg de celula

Un detinut din Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi a fost injunghiat chiar de colegul sau de celula. Imediat au fost alertati supraveghetorii penitenciarului care au venit sa aplaneze conflictul iscat.

Mai multe ONG-uri de media se solidarizeaza cu jurnalistul Mircea Marian, agresat pentru dreptul la opinie

Mai multe ONG-uri de media isi exprima ingrijorarea fata de agresarea jurnalistului Mircea Marian, amenintat cu bataia pentru opiniile sale, dar si protestul fata de atitudinea politistilor care, desi chemati la fata locului, au continuat sa asiste pasiv cum agresorul il insulta pe ziarist cum ca ar fi 'vandut jidanilor', transmite Fundatia Freedom House intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Mai multe ONG-uri de media se solidarizeaza cu jurnalistul Mircea Marian, agresat pentru dreptul la opinie / ActiveWatch: Agresarea jurnalistilor este un atac impotriva libertatii de exprimare

Mai multe ONG-uri de media isi exprima ingrijorarea fata de agresarea jurnalistului Mircea Marian, amenintat cu bataia pentru opiniile sale, dar si protestul fata de atitudinea politistilor care, desi chemati la fata locului, au continuat sa asiste pasiv cum agresorul il insulta pe ziarist cum ca ar fi 'vandut jidanilor', transmite Fundatia Freedom House intr-un comunicat remis HotNews. ro. Si Agentia de Monitorizare a Presei-ActiveWatch apreciaza ca acest caz constituie o grava actiune de intimidare impotriva unui jurnalist, fiind direct motivata de opiniile politice ale jurnalistului.

Restrictii de trafic si modificari de trasee RATB, duminica, pentru mai multe concursuri de ...

Traficul rutier pe mai multe artere din Capitala va fi restrictionat, duminica, pentru mai multe concursuri de alergare, urmand sa fie modificate si traseele a numeroase linii de autobuz, troleibuz si tramvai, informeaza Brigada Rutiera si RATB, citate de Mediafax. Concursul de alergare se va desfasura, intre orele 9. 00 si 12. 30, pe traseu bd. Libertatii Rond Cosbuc bd. Libertatii - Piata Constitutiei bd. Unirii Piata Alba Iulia bd. Decebal Piata .

Coreea de Nord ar detine de doua ori mai multe lansatoare de rachete decat credeau sud-coreenii

Un raport militar publicat vineri dezvaluie ca statul nord-coreea ar detine de doua ori mai multe lansatoare de rachete mobile decat estimasera initial sud-coreenii. Phenianul ar avea 50 de lansatoare de rachete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )