Libnet.ro
UNICEF

05:30

Drumul Taberei, cartierul bucurestean cu cele mai multe sesizari privind cainii vagabonzi.

România Liberă România Liberă,
Drumul Taberei, cartierul bucurestean cu cele mai multe sesizari privind cainii vagabonzi.

Drumul Taberei este cartierul cu cele mai multe sesizari privind incidente legate de cainii fara stapan, potrivit unei harti intocmite de Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), informeaza Mediafax. Pe harta ASPA sunt centralizate locurile unde s-au petrecut incidente cu caini fara stapan, reclamate de cetateni timp de trei luni, atat telefonic, cat si prin petitii scrise sau online. Analiza hartii demonstreaza ca toate sectoarele Capitalei au mai multe zone in care a . continuă pe România Liberă

Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe

Anul acesta, Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe. Romanii au inteles ca donarea de organe inseamna salvarea de vieti. Ziua Nationala a Transplantului a fost.

VIDEO INTERVIU Cercetator american despre gazele de sist: Europa pierde teren fata de SUA in industrie din cauza costurilor mari la energie / Cele mai multe probleme in exploatarea gazelor de sist sint scurgerile la suprafata

Europa incepe sa aiba probleme tot mai mari de competitivitate in industrie din cauza preturilor mari la energie gaze naturale, electricitate), in timp ce SUA atrag investitii majore tocmai datorita preturilor scazute, spune intr-un interiviu pentru HotNews. ro cercetatorul american Thomas Murphy. El declara ca dezvoltarea productiei de gaze de sist nu se poate face fara campanii sustinute de informare a publicului si vorbeste despre principalele probleme tehnice ale procesului tehnologic. Thomas Murphy mai spune ca integritatea standardelor si a inspectorilor este esentiala pentru a evita orice probleme si sustine ca temerile privind infestarea pinzei freatice cu substante nocive sint alimentate de dezinformarea practicata de unii militanti. Vezi in articol interviul VIDEO complet.

Ce despagubiri pot primi bucurestenii pentru metroul abandonat din Drumul Taberei.

Amanarea pe o perioada nedeterminata a finantarii lucrarilor la tronsonul de metrou Drumul Taberei-Universitate nu inseamna altceva decat bulversarea vietii de zi cu zi, tot pentru o perioada nedeterminata, a locuitorilor din sectorul 6 al Capitalei. Ce pot face acum cei 300. 000 de bucuresteni care au primit drept cadou din partea Guvernului un santier ce tinde sa fie vesnic? Munti de pamant in fata balcoanelor si praf in apartamente, gropi cimentuite care au inlocuit copacii, garduri rupte .

Bucuresti: Piata Drumul Taberei 2, un adevarat focar de infectie. Primarul liberal Rares Manescu ignora problemele comerciantilor

Focar de infectie, nu piata. Asa poate fi redenumit centrul comercial Moghioros, din care mii de oameni din sectorul 6 isi fac cumparaturile zi de zi. Piata Drumul Taberei doi, din Sectorul 6 al Capitalei e.

LIVETEXT Concert Depeche Mode: mai multe generatii pentru o singura trupa

Pentru zeci de mii de romani, visul devine din nou realitate. Dupa un concert sustinut la noi in tara in 2006 si dupa un altul anulat in 2009,legenda Depeche Mode se intoarce. Adevarul. ro va transmite in timp real cele mai importante momente ale concertului din aceasta seara, fotografii si reactii ale fanilor prezenti la Arena Nationala din Capitala.

Tubul cu crema de maini din poseta unui femei contine mai multe bacterii decat vasul de toaleta

Crema de maini care se afla in poseta unei femei contine mai multe bacterii decat un vas de toaleta, este rezultatul unui studiu realizat de Initial Washroom Hygiene, informeaza Daily Mail. Astfel, posetele.

Mai multe rachete au fost lansate din Siria spre teritoriul Israelului

Mai multe rachete au fost lansate miercuri din Siria spre teritoriul Israelului, in zona inaltimilor Golan, insa incidentul nu s-a soldat cu victime, anunta autoritatile israeliene, citate de.

CFR Calatori va organiza mai multe proceduri de cumparare

CFR Calatori va organiza, in perioada urmatoare, mai multe proceduri cu publicarea prealabila a unui anunt de participare, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Controale la Directia Generala de Asistenta Sociala Prahova dupa mai multe scandaluri aparute in presa in care au fost implicate persoane cu handicap

O comisie a Ministerului Muncii, dar si una de la Consiliul Judetean Prahova au verificat zilele acestea informatiile aparute in presa potrivit carora personele cu handicap sunt umilite atunci cand se prezinta la Directia Generala de Asistenta Sociala Prahova. Oficialii au dispus mai multe masuri.

Cele mai ciudate traditii de nunta din toata lumea.

In fiecare familie sunt obiceiuri pe care mirele si mireasa sunt sfatuiti sa le urmeze, ca sa aiba noroc. Pe langa aceste traditii, mai sunt cele specifice culturii locale: de la paienjeni in rochia de mireasa, la bani pusi in pantofi si colindarea cu o fata de perna prin cartier, potrivit TheKnot. com. Click pe fotografii ca sa aflati cele mai ciudate superstitii legate de noroc si casatorie. Citeste si Cum sa te lupti cu cei 5 INAMICI ai unei relatii fericite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )