Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mai multe ONG-uri de media se solidarizeaza cu jurnalistul Mircea Marian, agresat pentru dreptul la opinie / ActiveWatch: Agresarea jurnalistilor este un atac impotriva libertatii de exprimare

Hotnews Hotnews,
Mai multe ONG-uri de media se solidarizeaza cu jurnalistul Mircea Marian, agresat pentru dreptul la opinie / ActiveWatch: Agresarea jurnalistilor este un atac impotriva libertatii de exprimare

Mai multe ONG-uri de media isi exprima ingrijorarea fata de agresarea jurnalistului Mircea Marian, amenintat cu bataia pentru opiniile sale, dar si protestul fata de atitudinea politistilor care, desi chemati la fata locului, au continuat sa asiste pasiv cum agresorul il insulta pe ziarist cum ca ar fi 'vandut jidanilor', transmite Fundatia Freedom House intr-un comunicat remis HotNews. ro. Si Agentia de Monitorizare a Presei-ActiveWatch apreciaza ca acest caz constituie o grava actiune de intimidare impotriva unui jurnalist, fiind direct motivata de opiniile politice ale jurnalistului. continuă pe Hotnews

Mai multe ONG-uri de media se solidarizeaza cu jurnalistul Mircea Marian, agresat pentru dreptul la opinie

Mai multe ONG-uri de media isi exprima ingrijorarea fata de agresarea jurnalistului Mircea Marian, amenintat cu bataia pentru opiniile sale, dar si protestul fata de atitudinea politistilor care, desi chemati la fata locului, au continuat sa asiste pasiv cum agresorul il insulta pe ziarist cum ca ar fi 'vandut jidanilor', transmite Fundatia Freedom House intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Restrictii de trafic si modificari de trasee RATB, duminica, pentru mai multe concursuri de ...

Traficul rutier pe mai multe artere din Capitala va fi restrictionat, duminica, pentru mai multe concursuri de alergare, urmand sa fie modificate si traseele a numeroase linii de autobuz, troleibuz si tramvai, informeaza Brigada Rutiera si RATB, citate de Mediafax. Concursul de alergare se va desfasura, intre orele 9. 00 si 12. 30, pe traseu bd. Libertatii Rond Cosbuc bd. Libertatii - Piata Constitutiei bd. Unirii Piata Alba Iulia bd. Decebal Piata .

Coreea de Nord ar detine doua ori mai multe lansatoare de rachete decat credeau sud-coreenii

Un raport militar publicat vineri dezvaluie ca statul nord-coreea ar detine de doua ori mai multe lansatoare de rachete mobile decat estimasera initial sud-coreenii. Phenianul ar avea 50 de lansatoare de rachete.

Coreea de Nord ar detine de doua ori mai multe lansatoare de rachete decat credeau sud-coreenii

Un raport militar publicat vineri dezvaluie ca statul nord-coreea ar detine de doua ori mai multe lansatoare de rachete mobile decat estimasera initial sud-coreenii. Phenianul ar avea 50 de lansatoare de rachete.

Coreea de Nord ar detine de doua ori mai multe lansatoare de rachete decat se credea

Coreea de Nord ar detine de doua ori mai multe lansatoare de rachete mobile decat estimasera pana in prezent serviciile de informatii sud-coreene, dezvaluie un raport militar publicat vineri de agentia de.

Povestea macelarului din Iasi, romanul cu cele mai multe crime din istorie

Infractor de meserie, Vasile Tcaciuc a pus politie ieseana pe jar in anii 30 dupa ce a comis mai multe jafuri si talharii. Pe cand era in arest pentru una dintre astfel de fapte, sub podeaua locuintei sale au fost gasite mai multe cadavre. Numarul victimelor sale, desi necunoscut cu exactitate, ar fi de 26.

Accident intre un microbuz si o autoutilitara, in Alexandria: mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit de o autoutilitara. Incidentul a avut loc in orasul Alexandria.

Un jandarm din Cluj ar fi incercat sa se sinucida, fiind gasit cu mai multe taieturi pe gat

Un tanar jandarm de la gruparea mobila din Cluj a fost gasit, joi, cu mai multe taieturi in jurul gatului, existand suspiciuni ca acesta ar fi incercat sa-si ia viata. Acesta a fost gasit de catre colegii.

Tubul cu crema de maini din poseta unui femei contine mai multe bacterii decat vasul de toaleta

Crema de maini care se afla in poseta unei femei contine mai multe bacterii decat un vas de toaleta, este rezultatul unui studiu realizat de Initial Washroom Hygiene, informeaza Daily Mail. Astfel, posetele.

Mai multe rachete au fost lansate din Siria spre teritoriul Israelului

Mai multe rachete au fost lansate miercuri din Siria spre teritoriul Israelului, in zona inaltimilor Golan, insa incidentul nu s-a soldat cu victime, anunta autoritatile israeliene, citate de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )