Libnet.ro
UNICEF

17:00

Coreea de Nord ar detine doua ori mai multe lansatoare de rachete decat credeau sud-coreenii

B1 B1,
Coreea de Nord ar detine doua ori mai multe lansatoare de rachete decat credeau sud-coreenii

Un raport militar publicat vineri dezvaluie ca statul nord-coreea ar detine de doua ori mai multe lansatoare de rachete mobile decat estimasera initial sud-coreenii. Phenianul ar avea 50 de lansatoare de rachete. continuă pe B1

Coreea de Nord ar detine de doua ori mai multe lansatoare de rachete decat credeau sud-coreenii

Un raport militar publicat vineri dezvaluie ca statul nord-coreea ar detine de doua ori mai multe lansatoare de rachete mobile decat estimasera initial sud-coreenii. Phenianul ar avea 50 de lansatoare de rachete.

Coreea de Nord ar detine de doua ori mai multe lansatoare de rachete decat se credea

Coreea de Nord ar detine de doua ori mai multe lansatoare de rachete mobile decat estimasera pana in prezent serviciile de informatii sud-coreene, dezvaluie un raport militar publicat vineri de agentia de.

Armele chimice ar fi fost utilizate de doua ori in conflictul sirian, a anuntat un oficial american

Un oficial de rang inalt american a anuntat miercuri ca arme chimice ar fi fost utilizate de doua ori in cantitati mici in conflictul sirian, sublininiind ca Washingtonul incearca sa obtina mai multe.

Armele chimice ar fi fost utilizate de doua ori in conflictul dintre rebeli si fortele guvernamentele siriene

Armele chimice ar fi fost folosite, de doua ori, in cantitati mici, in conflictul dinSiria in ultima luna de zile, anunta un oficial de rang inalt american, care a precizat ca se incearca.

Benq: Am crescut de 2,5 ori mai mult decat piata de proiectoare in T1

Grupul taiwanez de electronice Benq a inregistrat in Romania in primul trimestru din acest an o cota de piata de 51% pe segmentul videproiectoarelor, producatorul inregistrand intre ianuarie-martie vanzari de 2,5 ori mai mari decat cresterea pietei de.

Pierderi de 3,7 ori mai mari pentru Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea a raportat pierderi de 5,6 milioane lei in primele trei luni ale acestui an, de 3,7 ori mai mari decat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Mai multe ONG-uri de media se solidarizeaza cu jurnalistul Mircea Marian, agresat pentru dreptul la opinie

Mai multe ONG-uri de media isi exprima ingrijorarea fata de agresarea jurnalistului Mircea Marian, amenintat cu bataia pentru opiniile sale, dar si protestul fata de atitudinea politistilor care, desi chemati la fata locului, au continuat sa asiste pasiv cum agresorul il insulta pe ziarist cum ca ar fi 'vandut jidanilor', transmite Fundatia Freedom House intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Mai multe ONG-uri de media se solidarizeaza cu jurnalistul Mircea Marian, agresat pentru dreptul la opinie / ActiveWatch: Agresarea jurnalistilor este un atac impotriva libertatii de exprimare

Mai multe ONG-uri de media isi exprima ingrijorarea fata de agresarea jurnalistului Mircea Marian, amenintat cu bataia pentru opiniile sale, dar si protestul fata de atitudinea politistilor care, desi chemati la fata locului, au continuat sa asiste pasiv cum agresorul il insulta pe ziarist cum ca ar fi 'vandut jidanilor', transmite Fundatia Freedom House intr-un comunicat remis HotNews. ro. Si Agentia de Monitorizare a Presei-ActiveWatch apreciaza ca acest caz constituie o grava actiune de intimidare impotriva unui jurnalist, fiind direct motivata de opiniile politice ale jurnalistului.

Restrictii de trafic si modificari de trasee RATB, duminica, pentru mai multe concursuri de ...

Traficul rutier pe mai multe artere din Capitala va fi restrictionat, duminica, pentru mai multe concursuri de alergare, urmand sa fie modificate si traseele a numeroase linii de autobuz, troleibuz si tramvai, informeaza Brigada Rutiera si RATB, citate de Mediafax. Concursul de alergare se va desfasura, intre orele 9. 00 si 12. 30, pe traseu bd. Libertatii Rond Cosbuc bd. Libertatii - Piata Constitutiei bd. Unirii Piata Alba Iulia bd. Decebal Piata .

Povestea macelarului din Iasi, romanul cu cele mai multe crime din istorie

Infractor de meserie, Vasile Tcaciuc a pus politie ieseana pe jar in anii 30 dupa ce a comis mai multe jafuri si talharii. Pe cand era in arest pentru una dintre astfel de fapte, sub podeaua locuintei sale au fost gasite mai multe cadavre. Numarul victimelor sale, desi necunoscut cu exactitate, ar fi de 26.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )