Libnet.ro
UNICEF

05:00

Pierderi de 3,7 ori mai mari pentru Fondul Proprietatea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pierderi de 3,7 ori mai mari pentru Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea a raportat pierderi de 5,6 milioane lei in primele trei luni ale acestui an, de 3,7 ori mai mari decat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Benq: Am crescut de 2,5 ori mai mult decat piata de proiectoare in T1

Grupul taiwanez de electronice Benq a inregistrat in Romania in primul trimestru din acest an o cota de piata de 51% pe segmentul videproiectoarelor, producatorul inregistrand intre ianuarie-martie vanzari de 2,5 ori mai mari decat cresterea pietei de.

Romania are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%. Romania are astfel unul dintre cele mai mari procente din UE de acoperire a depozitelor bancare garantate. Potrivit legii care reglementeaza activitatea FGDB, pana la 30 aprilie, toate cele 32 de banci participante la schema de garantare au platit contributiile aferente anului 2013. Suma colectata la expirarea termenului de plata a fost de 446,7 milioane de lei, au transmis joi HotNews. ro, oficialii Fondului. Contributia platita de banci reprezinta 0,3% din total depozite garantate la 31 decembrie 2012.

FGDB: Tara noastra are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%, tara noastra avand, astfel, unul dintre cele mai mari procente din Uniunea Europeana UE) de acoperire a depozitelor bancare garantate, informeaza un comunicat de presa.

Victimele celor mai mari calamitati din istorie, petrecute in urma cu 43 de ani la Satu Mare, au fost omagiate

Directorul adjunct al Muzeului Judetean Satu Mare, Radu Ardelean, a facut o scurta prezentare a evenimentelor petrecute acum 43 de ani, cand s-a abatut asupra municipiului Satu Mare cele mai mari calamitati naturale din toata istoria consemnata in documente.

Unul din cei mai mari actori ai lumii: Ma gandesc la SINUCIDERE. Nu il voi lasa pe Dumnezeu sa aleaga pentru mine

In tinerete a fost unul din cei mai doriti si iubiti actori, iar filmele sale adunau in salile de cinematograf milioane de oameni. Acum, la batranete, Alain Delon se simte din ce in ce mai singur, chiar daca.

Privatizarea CFR Marfa a fost RELUATA. Conditii mult mai relaxate pentru investitori.

MT a reluat privatizarea CFR Marfa si a relaxat unele conditii impuse ofertantilor, nivelul cifrei de afaceri solicitat fiind redus de cinci ori, de la 100 milioane euro la 20 milioane euro, insa nu a modificat pretul de pornire, de 180 milioane euro, sau termenul de desemnare a castigatorului, potrivit Mediafax. Potrivit anuntului publicat joi de Ministerul Transporturilor MT), pentru persoanele fizice care participa in mod individual sunt necesare declaratii fiscale din care sa reiasa .

Suple si eficiente, firmele de curierat taie felii tot mai mari din afacerile Postei.

Ati incercat vreodata sa cronometrati timpul petrecut in asteptarea unui colet la Posta? Eu n-am reusit niciodata sa scap mai devreme de 30 de minute. Chiar daca nu ai in fata alti clienti sau tocmai se primeste un transport nou de colete, procedura e complicata, functionarul postal trebuie sa completeze un adevarat cearceaf pana te vezi cu pachetul in brate. La costuri apropiate, o firma de curierat iti poate livra acelasi pachet in fata casei si scapi si de deplasarea la oficiul postal.

S-au cumparat imobiliare de circa 120 mil. euro la inceput de an: cele mai mari tranzactii

Investitiile din primul trimestru din Romania au totalizat 116 mil. euro, reprezentand o crestere cu 18% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Sectorul de birouri a reprezentat 65,7% din volumul total, urmat de retail cu 21,4%, arata cel mai recent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )