Libnet.ro
UNICEF

21:00

Povestile fascinante ale sotiilor si amantelor lui Cristi Borcea

Antena3 Antena3,
Povestile fascinante ale sotiilor si amantelor lui Cristi Borcea

O sotie cu acte si cel putin doua amante oficiale! Cam asa a fost dintotdeauna viata lui Cristi Borcea, fostul boss dinamovist care acum isi spala in inchisoare pacatele din dosarul transferurilor. Nici dupa. continuă pe Antena3

Veste cumplita despre Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel

Telenovela Borcea este departe de a se incheia. Alina Borcea a ales tacerea dupa ce a plans in emisiunea lui Maruta, Cristi Borcea a fost externat vineri, Valentina Pelinel este in vacanta, iar copiii.

De ce nu divorteaza Cristi Borcea de Alina! La mijloc ar fi multi bani!

Cristi Borcea nu pare ca va divorta prea repede de Alina, chiar si daca si-ar dori acest lucru. La mijloc sunt multe complicatii financiare. Iata ce se spune.

Cristi Borcea, in vizorul Administratiei Penitenciarelor. Ce risca fostul actionar Dinamo daca a incalcat prevederile pentru permisii

Cristi Borcea este vizat de o noua ancheta. Administratia Penitenciarelor a demarat o ancheta dupa ultimul scandal in care e implicat Cristi Borcea, scrie click. ro, pentru a vedea daca fostul actionar Dinamo a incalcat traseul stabilit in permisia de 5.

Anunt de ultima ora al doctorilor. in ce stare se afla Cristi Borcea

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a lui Cristi Borcea. Potrivit infiormatiilor obtinute de Antena Stars, Cristian Borcea va mai pentru cel putin 24 de ore in spital pentru a fi supus unor.

Acesta este inelul de logodna al Valentinei Pelinel primit de la Cristi Borcea?

Valentina Pelinel poarta, de ceva vreme, la deget, un inel spectaculos, ce pare a fi unul de logodna primit de la Cristi Borcea. Asta in ciuda faptului ca afaceristul este inca insurat cu Alina. Iata despre ce bijuterie este vorba.

Viata lui Cristi Borcea si 10 momente despre esecul Romaniei

Cristi Borcea este intruchiparea tuturor pacatelor care au distrus Romania dupa Revolutie. Un personaj corupt, imbogatit din video, bisnita si butelii, clovn cu trabuc in gura dansand ca Shakira, platitor de spagi pentru diplome intr-un dispret maxim fata de educatie, pasionat de fotomodele si de masini de lux, autor de puscarie. ii scriem viata cu mahnire, sperand ca cei tineri vor intelege ce e de inteles din aceasta poveste: asa nu!.

Cristi Borcea a fost transferat din spital in arest

Fostul actionar al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost externat vineri de la Spitalul de Urgenta Floreasca si este transferat catre arest.

Cristi Borcea, transferat din spital in arest

Fostul actionar al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost externat astazi de la Spitalul de Urgenta Floreasca si este transferat catre arest.

Cristi Borcea i-a facut avansuri unei vedete de la noi. O asalta cu flori si sute de SMS-uri

Cristi Borcea ar fi incercat sa o cucereasca si pe Monica Gabor, scriu cei de la wowbiz. ro. Fostul actionar dinamovist i-ar fi facut avansuri atunci cand Monica a divortat de milionarul Irinel Columbeanu. Potrivit.

Avertisment dur pentru Cristi Borcea. Ce ascunde Alina Vidican in spatele lacrimilor pe care le varsa la televizor

Alina si Cristi Borcea sunt zilele acestea in centrul unui scandal, care a inceput dupa ce Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata. Desi se specula ca tatal este nimeni altul decat finantatorul Dinamo, aflat acum la inchisoare, cel care a confirmat povestea este chiar nasul acestuia de cununie, Gigi Becali.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )