Libnet.ro
UNICEF

11:00

Prabusirea avionului Malaysia Airlines: ce reactii au avut prietena unui membru al echipajului si o femeie care trebuia sa fie la bord

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prabusirea avionului Malaysia Airlines: ce reactii au avut prietena unui membru al echipajului si o femeie care trebuia sa fie la bord

Mediile sociale au fost invadate de mesaje din partea prietenilor si rudelor celor care au fost la bordul avionului Malaysia Airlines care s-a prabusit joi seara in Ucraina . Una dintre insotitoarele de zbor care lucreaza pentru compania malaysiana. continuă pe Wall-Street Ro

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care a provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care ar fi provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Convorbiri interceptate dupa prabusirea avionului Malaysia Airlines. Insurgentii, indicati drept vinovati: De ce naiba zburau? Nu stiu ca e razboi aici?

298 de morti, niciun supravietuitor, este bilantul tragediei din Ucraina, acolo unde un avion al companiei Malaysia Airlines a fost doborat la granita cu Rusia. O tragedie care e pe cale sa iste un conflict.

Premierul Malaysiei se declara socat de prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Premierul malaezian Mohd Najib Tun Razak s-a declarat socat, joi, vorbind despre avionul Malaysia Airlines prabusit in Ucraina, la 50 km distanta de granita cu Ucraina, in contextul in care un avion al.

Prabusirea avionului Malaysia Airlines in regiunea Donetk, surprinsa de un cameraman amator [VIDEO]

Momentul in care aeronava civila a Malaysian Airlines s-a prabusit in regiunea Donetk din Ucraina a fost surprins de un fotograf amator. Cea mai mare parte a aeronavei a cazut intr-un singur loc, explozia fiind puternica avand in vedere ca avionul avea.

Malaysia Airlines, compania care decoleaza spre moarte: o femeie a pierdut patru membri ai familiei in cele doua tragedii

O femeie din Australia a pierdut rude apropiate atat in prabusirea avionului Malaysia Airlines din martie, cat si in incidentul aviatic petrecut joi in estul Ucrainei, informeaza Sydney Morning Herald.

O familie din Australia a pierdut patru membri in cele doua accidente implicand Malaysia Airlines

O femeie din Australia a pierdut rude apropiate atat in prabusirea avionului Malaysia Airlines din martie, cat si in incidentul aviatic petrecut joi in estul Ucrainei, relareaza Sydney Morning Herald.

Obama si Putin au discutat despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat la telefon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in estul Ucrainei. Discutia telefonica a avut ca s.

Cum si-a facut reclama o companie australiana, la cateva ore dupa doborarea avionului in Ucraina: Este tragedia zborului Malaysia Airlines un semn ca trebuie sa va ganditi la o asigurare de viata?

O companie australiana s-a folosit de tragedia aviatica produsa joi in estul Ucrainei pentru a-si promova asigurarile de viata pe care le comercializeaza. Compania a cumparat cuvintele cheie pe Google Malaysia Airlines dupa cateva ore de la prabusirea unui avion al companiei malaysiene, ce transporta 298 de persoane la bord inclusiv 28 de australieni, in estul Ucrainei. Este tragedia zborului MH17 al Malaysia Airlines un semn ca trebuie sa va ganditi la o asigurare de viata?, se putea citi sub stirile de pe Google despre catastrofa aeriana din Ucraina. Site-ul companiei promova in acelasi mod asigurarile de viata.

VIDEO GALERIE FOTO. UPDATE. Obama: Putin putea sa opreasca violentele care au dus la prabusirea avionului si a refuzat. Serviciile secrete americane: Racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de separatisti. Un roman, student la UMF Cluj, in avionul

Obama: Putin putea sa opreasca violentele care au dus la prabusirea avionului si a refuzat. Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. CNN: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta. Insurgentii pro-rusi au anuntat ca vor permite accesul expertilor OSCE si din Ucraina la locul accidentului. Surse: in avionul doborat in estul Ucrainei era doi studenti de la UMF Cluj. Unul dintre ei avea dubla cetatenie romano-canadiana.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )