Libnet.ro
UNICEF

13:30

Prabusirea avionului in Ucraina va avea acelasi impact asupra lumii ca moartea arhiducelui Franz Ferdinand?

Antena3 Antena3,
Prabusirea avionului in Ucraina va avea acelasi impact asupra lumii ca moartea arhiducelui Franz Ferdinand?

Prabusirea avionului malaysian in Ucraina va insemna acelasi lucru ca moartea arhiducelui de Austria, Franz Ferdinand, pentru Primul razboi mondial? Sau, dimpotriva, aceasta tragedie va fi ultimul semnal de alarma care. continuă pe Antena3

Putin: Prabusirea avionului in Ucraina arata necesitatea unei solutionari urgente a crizei

Presedintele Rusiei, Vladimri Putin, a declarat vineri ca prabusirea avionului malaysian cu 298 de persoane la bord, intr-o zona de conflict armat in Ucraina, arata necesitatea unei solutionari urgente a crizei din aceasta tara, arata AFP. Acesta a catalogat incidentul drept o tragedie.

Vladimir Putin: Prabusirea avionului in Ucraina arata necesitatea unei solutionari urgente a crizei

Prabusirea avionului malaezian cu 298 de persoane la bord, in regiunea Donetk din Ucraina, arata necesitatea unei solutionari urgente a crizei, a apreciat vineri presedintele rus Vladimir Putin, catalogand incidentul drept o tragedie,.

VIDEO GALERIE FOTO. UPDATE. Obama: Putin putea sa opreasca violentele care au dus la prabusirea avionului si a refuzat. Serviciile secrete americane SUA: Racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de separatisti. Un roman, student la UMF Cluj, in avio

Obama: Obama: Putin putea sa opreasca violentele care au dus la prabusirea avionului si a refuzat. Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. CNN: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta. Insurgentii pro-rusi au anuntat ca vor permite accesul expertilor OSCE si din Ucraina la locul accidentului. Surse: in avionul doborat in estul Ucrainei era doi studenti de la UMF Cluj. Unul dintre ei avea dubla cetatenie romano-canadiana.

VIDEO GALERIE FOTO. UPDATE. Obama: Putin putea sa opreasca violentele care au dus la prabusirea avionului si a refuzat. Serviciile secrete americane: Racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de separatisti. Un roman, student la UMF Cluj, in avionul

Obama: Putin putea sa opreasca violentele care au dus la prabusirea avionului si a refuzat. Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. CNN: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta. Insurgentii pro-rusi au anuntat ca vor permite accesul expertilor OSCE si din Ucraina la locul accidentului. Surse: in avionul doborat in estul Ucrainei era doi studenti de la UMF Cluj. Unul dintre ei avea dubla cetatenie romano-canadiana.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care a provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care ar fi provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Reuniunea comitetului Cobra la Londra dupa prabusirea avionului malaysian in Ucraina

Sunt socat si intristat de prabusirea avionului malaysian, a declarat anterior David Cameron, pe contul sau de Twitter.

David Cameron convoaca o reuniune de criza, dupa prabusirea avionului malaysian in Ucraina

Premierul britanic, David Cameron, a convocat vineri o reuniune interministeriala de criza, dupa prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei joi, informeaza AFP. Reuniunea comitetului Cobra, care raspunde .

Obama si Putin au discutat despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat la telefon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in estul Ucrainei. Discutia telefonica a avut ca s.

E nenorocirea nenorocirilor. Operatori turistici: Prabusirea avionului ii va face pe turistii de pe alte continente sa evite Romania

Prabusirea avionului malaezian in Ucraina ii va determina pe multi turisti de pe alte continente sa evite Europa de Est si, implicit, Romania, considerand ca zona este nesigura, cred operatorii din turism,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )