Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prabusirea zborului MH17 in estul Ucrainei: Primele rezultate ale anchetei indica o decompresie in urma unei puternice explozii - Kiev

Hotnews Hotnews,
 Prabusirea zborului MH17 in estul Ucrainei: Primele rezultate ale anchetei indica o decompresie in urma unei puternice explozii - Kiev

Ancheta asupra prabusirii avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines in estul Ucrainei a indicat o decompresie legata de o puternica explozie, a anuntat luni Consiliul national de securitate si aparare ucrainean, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Prabusirea zborului MH17: Australia si Olanda vor sa incerce din nou sa ajunga la locul accidentului

O echipa formata din politisti olandezi si australieni vrea sa incerce din nou luni sa ajunga la zona in care s-a prabusit avionul Malaysia Airlines MH17, in estul Ucrainei unde situatia ramane tensionata, a declarat un ofiter din cadrul politiei din Sydney citat de AFP.

Casa Alba: Vladimir Putin este VINOVAT de prabusirea zborului MH17

Casa Alba a estimat vineri ca presedintele rus Vladimir Putin este vinovat de distrugerea Boeing-ului 777 al companiei Malaysia Airlines deasupra zonei de conflict in estul Ucrainei si a reafirmat ca SUA .

Casa Alba: Vladimir Putin, vinovat de prabusirea zborului MH17

Casa Alba a afirmat vineri ca presedintele rus Vladimir Putin este vinovat de doborarea avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines deasupra zonei de conflict din estul Ucrainei si a reafirmat ca SUA lucreaza concertat cu Uniunea Europeana si G7 pentru a impune noi sanctiuni impotriva Rusiei, relateaza Agerpres citand agentia Reuters.

Primele rezultate ale anchetei in cazul zborului MH17: Avionul s-a prabusit dupa o depresurizare cauzata de explozia unei rachete

Un purtator de cuvant al serviciilor de securitate ucrainene a spus ca informatiile despre zborul MH17 recuperate de anchetatori arata ca avionul Malaysia Airlines s-a prabusit dupa ce a suferit o decompresie.

UPDATE Prabusirea zborului MH17: Politistii australieni si olandezi care au plecat spre locul accidentului si-au anulat din nou misiunea, din motive de securitate

UPDATE Expertii medico-legali si politistii olandezi si australieni care au vrut sa ajunga in aceasta dimineata la zona in care s-a prabusit avionul Malaysia Airlines MH17 si-au anulat planurile si s-au intors din drum, din motive de securitate, anunta AFP, citata de Le Figaro. Este pentru a doua oara cand echipa formata din politisti olandezi si australieni anuleaza aceasta misiune, din cauza luptelor din aceasta zona a Ucrainei controlata de separatistii pro-rusi.

Primele rezultate ale anchetei in cazul prabusirii avionului malezian: Aeronava a suferit o decompresie masiva

Un purtator de cuvant al serviciilor de securitate ucrainene a spus ca informatiile despre zborul MH17 recuperate de anchetatori arata ca avionul Malaysia Airlines s-a prabusit dupa ce a suferit o decompresie.

Separatistii prorusi au predat un VAGON cu bunuri personale ale victimelor zborului MH17

Un vagon cu bunuri personale ale victimelor zborului MH17 a fost predat autoritatilor olandeze, a anuntat duminica un lider ai insurgentilor separatisti prorusi din estul Ucrainei, relateaza AFP, conform.

VIDEO Prabusirea avionului MH17: Ramasite umane se afla inca in estul Ucrainei, la 9 zile dupa tragedie

Ramasite umane se afla inca in locul unde s-a prabusit, in urma cu 9 zile, aeronava Boeing 777 a Malaysia Airlines, in estul Ucrainei, a afirmat sambata premierul australian Tony Abbott, potrivit AFP.

Tragedia zborului MH17: doi australieni au vizitat locul ]n care a murit fiica lor

Un cuplu australian, a carei unica fiica era pasagera a zborului MH17, a vizitat sambata locul unde s-a prabusit avionul malaysian, intr-o zona aflata sub controlul separatistilor prorusi, in estul Ucrainei.

Ucraina: Tituri de artilerie, trase in apropiere de locul prabusirii zborului MH17

Tiruri de artilerie se auzeau duminica la aproximativ un kilometru de locul unde s-a prabusit avionul malaysian care efectua zborul MH17, in estul Ucrainei, intr-o zona aflata sub controlul separatistilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2073 seconds )