Libnet.ro
UNICEF

20:00

Praznic cu toxiinfectie alimentara la Traian. Peste 100 de persoane au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau

Adevărul Adevărul,
Praznic cu toxiinfectie alimentara la Traian. Peste 100 de persoane au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau

Aproximativ 280 de persoane au participat la un praznic care a avut loc duminica, in comuna bacauana Traian. Dintre acestea, peste o suta au ajuns la Spitalul de Urgenta din Bacau, in cursul zilei de luni si marti, cu greata, varsaturi, diaree si febra. Firma care a furnizat produsele de catering este din comuna Nicolae Balcescu. Inspectorii sanitar-veterinari si medicii Diectiei de Sanatate Publica au declansat o ancheta de proportii. continuă pe Adevărul

Din clasa, la spital. Numarul copiilor din Pitesti care au facut toxiinfectie alimentara dupa ce au luat masa la scoala a ajuns luni la 37

Cosmarul imbolnavirilor in lant din Scoala generala numarul 16 din Pitesti a inceput joi, dupa ce copiii au luat masa la cantina institutiei. De atunci si pana luni, 37 de elevi s-au prezentat la doctor cu simptome de toxiinfectie alimentara. Pentru 7 dintre copii parintii au refuzat internarea, in timp ce 19 dintre ei au fost spitalizati la sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti.

11 copii de 7 ani din Pitesti au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara

11 copii de clasele intai si a doua de la o scoala din Pitesti au ajuns la spital, in ultimele 24 de ore, cu simptome de toxiinfectie alimentara. in urma primelor verificari, autoritatile din Arges au stabilit ca toti au mancat, joi, la after-school, branza cu mamaliga si pulpe de pui.

UPDATE: 24 elevi din Pitesti au ajuns in spital cu toxiinfectie alimentara. De vina, niste pulpe de pui

Numarul copiilor internati in spitalele din Arges, cu simptome de toxiinfectie alimentara, a ajuns la 24, iar conducerea scolii unde s-au imbolnavit elevii face apel la parinti sa-i duca pe copii la spital daca au febra. MS sustine ca, potrivit.

UPDATE: Mai multi copii din localitatea Pechea au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. Directia de sanatate publica a activat sistemul de alerta

19 elevi cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, din comuna galateana Pechea, au ajuns, vineri seara, la Spitalul de Copii din Galati cu toxiinfectie alimentara.

UPDATE: Mai multi copii din localitatea Pechea au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. Directia de Sanatate Publica a activat sistemul de alerta

19 elevi cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, din comuna galateana Pechea, au ajuns, vineri seara, la Spitalul de Copii din Galati cu toxiinfectie alimentara.

Probleme noi in Arges. 12 copii au fost internati in spital, cu toxiinfectie alimentara

Cosmarul problemelor medicale in judetul Arges pare ca nu se mai termina. 12 copii din Pitesti, toti de la scoala 16, au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara. Copiii au sapte ani, iar.

19 elevi au ajuns la spital, cu toxiinfectie alimentara

Un numar de 19 elevi din clasele I-IV, din comuna galateana Pechea, sunt internati la Spitalul de Copii din Galati cu toxiinfectie alimentara, anunta Agerpres. Autoritatile locale cerceteaza sursa.

19 elevi din Pechea, internati in spital cu toxiinfectie alimentara

ACTUALIZARE 12:28 Directia de Sanatate Publica a activat sistemul de alerta rapida, dupa cazul de la Pechea Directia de Sanatate Publica DSP) Galati a activat sistemul de alerta rapida, dupa ce a identificat modificari organoleptice in laptele distribuit mai multor elevi de gimnaziu, dintr-o scoala din comuna Pechea, care au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara, a declarat Valentin Boldea, reprezentantul DSP Galati, potrivit Agerpres.

16 dintre elevii din Pechea, ajunsi in spital cu toxiinfectie alimentara, vor fi externati

16 dintre copiii internati, vineri, la Spitalul Sfantul Ioan din Galati, cu toxiinfectie alimentara, vor fi externati, luni. Un alt elev ramane, in continuare, in spital, pentru a beneficia de supraveghere medicala.

Elevii din judetul Galati sunt lasati de luni fara laptele scolarului dupa ce 19 copii din Pechea au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Autoritatile sanitare nu au stabilit deocamdata a cui este vina pentru ca laptele stricat a ajuns in consumul scolarilor. Atat distribuitorul produsului, cat si conducerea scolii din Pechea spun ca au respectat toate normele legale. Vestea buna este ca starea copiilor este buna, insa parintii acestora ameninta ca se vor adresa justitiei pentru ca vinovatii sa plateasca pentru raul facut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )