Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce precizari a facut avocatul lui Becali despre decizia luata de Tribunalul Medgidia

România Liberă România Liberă,
Ce precizari a facut avocatul lui Becali despre decizia luata de Tribunalul Medgidia

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat, vineri, ca nu se asteapta la contestarea deciziei luate de judecatorii Tribunalului Medgidia, in cazul clientului sau, informeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

Ce precizari a facut avocatul Corneliei Naum despre audierea de la DNA Ploiesti

Avocatul Corneliei Naum, Bogdan Vlad, a declarat, joi, ca, referitor la audierea Corneliei Naum ca clienta sa are are calitatea de martor, in dosarul lui cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu.

UPDATE. Gigi Becali poate fi eliberat. DNA a contestat decizia. Ce declaratii a facut avocatul

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat, vineri, ca nu se asteapta la contestarea deciziei luate de judecatorii Tribunalului Medgidia, in cazul clientului sau.

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia nu este definitiva. Ce declaratii a facut avocatul

Gigi Becali ar putea deveni un om liber, de luni, dupa ce magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea de liberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza.

Avocatul lui Gigi Becali, despre posibila eliberare a acestuia: Nu ma astept ca Parchetul sa declare contestatie, pentru ca apreciez ca nu exista motive (VIDEO)

Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali, a declarat vineri in cadrul emisiunii Talk B1 de pe B1 TV ca nu se asteapta ca Parchetul ca conteste decizia magistratilor Judecatori Medgidia de eliberare a.

Avocatul Elenei Udrea, despre martorii cheie in acest proces

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, ca deputata nu a facut denunturi ci adat o declaratie de o ora si 30 de minute in care a desfiintat punctual acuzatiile procurorilor.

Avocatul Elenei Udrea, despre martorii cheie in dosarul Gala Bute

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, ca deputata nu a facut denunturi ci adat o declaratie de o ora si 30 de minute in care a desfiintat punctual acuzatiile procurorilor.

Corina Vintan, despre decizia Justitei in procesul Traian Basescu versus Sorin Rosca Stanescu

Fondatoarea Links Associated, Corina Vintan, acuzata de Sorin Rosca Stanescu ca ca ar fi vehiculat, printr-un ONG, sume de bani primite de la Rosia Montana catre politicieni, saluta decizia Justitiei in cazul de calomnie pe care fostul sef de stat Traian Basescu i l-a intentat lui Sorin Rosca Stanescu, se arata intr-un comunicat de presa remis de Links Associated.

Ex-ministrul Sanatatii despre decizia CNA: Se cauta nod in papura, desi papura e fara noduri

Fostul ministru al Sanatatii din Republica Moldova, Andrei Usatii, a reactionat pe Facebook la decizia Centrului National Anticoruptiei, de a transmite procurorilor dosarul in care este invinuit de depasirea atributiilor de serviciu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )