Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, audiat ca martor la DIICOT intr-un dosar privind infractiuni informatice

România Liberă România Liberă,
Prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, audiat ca martor la DIICOT intr-un dosar privind infractiuni informatice

Prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, a precizat pentru AGERPRES ca a fost audiat ca martor la DIICOT intr-un dosar in care sunt cercetate infractiuni informatice, mentionand ca le va acorda anchetatorilor tot sprijinul pentru aflarea adevarului. intrebat daca a fost spionat de angajati ai Black Cube, prefectul a raspuns: Nu pot sa confirm sau infirm. Pot sa va spun ca am fost citat si audiat in cursul zilei de vineri 15 aprilie - n. r. ) la DIICOT, structura centrala, intr-o cauza privind infractiuni informatice . Ancheta nu este secreta, dar nici publica, a declarat Petrovan. continuă pe România Liberă

Prefectul Capitalei a fost spionat de Black Cube

Prefectul Capitalei a fost urmarit de angajatii firmei Black Cube arestati la Bucuresti, pentru ca ar fi spionat-o pe sefa DNA. Paul Nicolae Petrovan a fost audiat de procurorii DIICOT, in calitate de.

Prefectul Capitalei, fostul procuror militar DNA Nicolae Petrovan, spionat de Black Cube

Ies la iveala noi detalii din dosarul care vizeaza spionarea sefei DNA. Se pare ca Laura Codruta Kovesi nu era singura tinta a angajatilor Black Cube. Cei doi israelieni l-au filat si pe prefectul Capitalei,.

Fostul sef al DIPI, la DNA: Nicolae Gheorghe, audiat in dosarul in care este cercetat si Gabriel Oprea (VIDEO)

Nicolae Gheorghe, fost sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI), a fost chemat la DNA, informeaza B1 TV. El este urmarit penal intr-un dosar pentru complicitate la abuz in.

Fostul sef al DIPI, Nicolae Gheorghe, audiat la DNA

Fostul sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI), Nicolae Gheorghe, a fost chemat, marti dimineata, la audieri la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )