Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prejudiciul de 1,7 milioane de euro din dosarul Valiza, recuperat de la Gigi Becali

Adevărul Adevărul,
Prejudiciul de 1,7 milioane de euro din dosarul Valiza, recuperat de la Gigi Becali

Fiscul a reusit sa recupereze in intregime prejudiciul din dosarul Valiza, in care Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare. La 23 ianuarie 2015, George Becali si Teia Sponte, fost vice presedinte in Consiliul de Administratie al Clubului Steaua Bucuresti, au virat cei 1,7 milioane de euro in contul Trezoreriei Ilfov. continuă pe Adevărul

Fiscul a recuperat de la Gigi Becali prejudiciul de 1,7 milioane de euro din Dosarul Valiza

ANAF a recuperat prejudiciul din Dosarul Valiza, in care Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, dupa 1. 629 de zile de la trimiterea in judecata. In iunie 2013, instanta suprema a dispus si confiscarea sumei de 1. 000 de euro de la George Becali si Teia Sponte, fost vice presedinte in Consiliul de Administratie al Clubului Steaua Bucuresti, acestia fiind invinuiti de dare de mita si fals in inscrisuri. In 23 ianuarie 2015, banii au fost virati in contul Trezoreriei Ilfov, dupa un an si opt luni de la pronuntarea deciziei definitive, potrivit unui raspuns al ANAF la o solicitare Hotnews.

Prejudiciul de 1,7 milioane de euro din dosarul Valiza a fost recuperat de ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a recuperat prejudiciul din dosarul Valiza in care Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare. in iunie 2013, Instanta Suprema a dispus confiscarea sumei.

Fiscul a recuperat 1,7 milioane de euro de la Becali, in dosarul Valiza

ANAF a recuperat prejudiciul de 1. 000 de euro din Dosarul Valiza, in care Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare, fiind invinuit de dare de mita si fals in inscrisuri, alaturi de fostul vicepresedinte in Consiliul de Administratie al Clubului Steaua Bucuresti, Teia Sponte.

Gigi Becali, mai sarac. ANAF a recuperat prejudiciul in Dosarul Valiza

ANAF a recuperat prejudiciul din Dosarul Valiza, in care Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, dupa 1. 629 de zile de la trimiterea in judecata, scrie hotnews. ro. Potrivit unui raspuns al ANAF la o.

UniCredit, profit net consolidat de 24 milioane euro in prima jumatate a anului 2015

UniCredit Tiriac Bank a anuntat, prin intermediul unui comunicat trimis redactiei, ca a realizat un profit net consolidat de 106,8 milioane de lei 24 milioane euro) in primele sase luni ale anului 2015, inainte de interesul minoritar.

Perchezitii la persoane care ar fi produs un prejudiciu de peste doua milioane euro in domeniul medical si in constructii

Politistii efectueaza, joi dimineata, 15 perchezitii domiciliare, in Bucuresti si in doua judete, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste doua milioane euro, prin evaziune fiscala in.

Vest-Energo vrea 8,5 milioane euro de la banci

Actionarii companiei Vest-Energo VESE), proprietarul CET Militari, au aprobat contractarea unui imprumut de 8,5 milioane euro, urmind ca suma sa fie folosita integral pentru investitii in doua grupuri de productie de energie electrica.

Vest-Energo, imprumut de 8,5 milioane euro pentru investitii in productia de energie electrica

Actionarii companiei Vest-Energo VESE), proprietarul CET Militari, au aprobat contractarea unui imprumut de 8,5 milioane euro, urmand ca suma sa fie folosita integral pentru investitii in doua grupuri de productie de energie electrica.

Piata de leasing financiar a ajuns la 769 milioane euro in primul semestru, in crestere cu 16%

Piata de leasing financiar a urcat cu 16% in primul semestru, la 769 milioane euro, sustinuta in continuare de vehicule, care au inregistrat o crestere de 18%, fiind totodata finantate mai multe echipamente de constructii si echipamemnte medicale, a.

Profitul CEZ in Romania a scazut in prima jumatate a anului la 65,5 milioane euro

Profitul operational al grupului ceh CEZ in Romania a scazut cu 14% in prima jumatate a anului, la 1,8 miliarde coroane cehesti 65,5 milioane euro), in contextul impactului negativ al suspendarii alocarii in a doua parte a anului trecut a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )