Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vest-Energo, imprumut de 8,5 milioane euro pentru investitii in productia de energie electrica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vest-Energo, imprumut de 8,5 milioane euro pentru investitii in productia de energie electrica

Actionarii companiei Vest-Energo VESE), proprietarul CET Militari, au aprobat contractarea unui imprumut de 8,5 milioane euro, urmand ca suma sa fie folosita integral pentru investitii in doua grupuri de productie de energie electrica. continuă pe Wall-Street Ro

UniCredit, profit net consolidat de 24 milioane euro in prima jumatate a anului 2015

UniCredit Tiriac Bank a anuntat, prin intermediul unui comunicat trimis redactiei, ca a realizat un profit net consolidat de 106,8 milioane de lei 24 milioane euro) in primele sase luni ale anului 2015, inainte de interesul minoritar.

Piata de leasing financiar a ajuns la 769 milioane euro in primul semestru, in crestere cu 16%

Piata de leasing financiar a urcat cu 16% in primul semestru, la 769 milioane euro, sustinuta in continuare de vehicule, care au inregistrat o crestere de 18%, fiind totodata finantate mai multe echipamente de constructii si echipamemnte medicale, a.

Profitul CEZ in Romania a scazut in prima jumatate a anului la 65,5 milioane euro

Profitul operational al grupului ceh CEZ in Romania a scazut cu 14% in prima jumatate a anului, la 1,8 miliarde coroane cehesti 65,5 milioane euro), in contextul impactului negativ al suspendarii alocarii in a doua parte a anului trecut a.

Bancile din Grecia primesc urgent fonduri de 10 miliarde de euro, pentru recapitalizare

Grecia si-a asigurat pentru urmatorii trei ani finantare de aproximativ 85 miliarde de euro de la Uniunea Europeana si Fondul Monetar International, iar bancile elene primesc urgent fonduri de 10 miliarde de euro, pentru recapitalizare, a anuntat marti un oficial guvernamental elen, dupa negocieri maraton care au durat toata noaptea, transmite Reuters.

Bancile elene primesc urgent fonduri de zece miliarde de euro, pentru recapitalizare: Obtinerea unui excedent bugetar primar, obiectivul statului elen

Bancile elene primesc urgent fonduri de zece miliarde de euro, pentru recapitalizare, in contextul in care Grecia si-a asigurat pentru urmatorii trei ani finantare de aproximativ 85 miliarde de euro de la Uniunea.

Numerele extrase duminica la Loto. Potul cel mare este de peste 3 milioane de euro

Pentru tragerile de duminica, report este de peste 13 milioane lei peste 3 milioane de euro), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 3,2 milioane lei peste 725. 300 de euro).

Vega 93 Galati, contract de patru milioane de euro pentru intretinerea drumurilor nationale din Vrancea pe timp de vara

Vrancea are cel mai lung sector de drumuri nationale din Moldova, respectiv 514 km, iar firma Vega93 Galati castiga contracte din bani publici pe banda rulanta.

Peste jumatate din parlamentari au datorii, in total de 35 milioane euro

Peste jumatate din cei aproape 550 de deputati si senatori au datorii, totalul sumelor datorate de acestia depasind 35 de milioane de euro, dupa cum arata declaratiile de avere ale politicienilor, care s-au imprumutat la banci atat in euro, cat si in lei, dolari sau franci elvetieni.

Jeremy Clarkson are la dispozitie 230 de milioane de euro pentru noua emisiune

Bugetul noului show automobilistic pregatit de fosta echipa a Top Gear, formata din Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, care va fi difuzat incepand din 2016 pe serviciul video la cerere Amazon Prime,.

Lichiditate de 7,03 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 31. 828 lei 7. 339 euro).

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )