Libnet.ro
UNICEF

22:00

Premiera pentru Victor Ponta: Premierul i-a felicitat pe jurnalistii de la Evenimentul Zilei

B1 B1,
Premiera pentru Victor Ponta: Premierul i-a felicitat pe jurnalistii de la Evenimentul Zilei

Primul ministru Victor Ponta i-a felicitat miercuri pe jurnalistii de la Evenimentul Zilei, dupa ce acestia au publicat o dezmintire la un articol de marti, in care se arata ca premierul ar fi intervenit la Tarom. continuă pe B1

Vocea Rusiei: Scandalul stenogramelor din cazul Blejnar - un test pentru Victor Ponta

Stenogramele din cazul Sorin Blejnar, in care a fost interceptata si o convorbire cu presedintele Traian Basescu, arata ca o serie de persoane din serviciile secrete au intors armele impotriva liderului de la.

Victor Ponta: ii voi solicita presedintelui un mandat pentru participarea la Consiliul European din noiembrie

Prezent marti la o masa oferita de Ambasada Ciprului premierul Victor Ponta a precizat ca a discutat cu ambasadorii europeni despre pozitia Romaniei fata de principalele teme de pe agenda UE. Premierul a anuntat .

Victor Ponta despre stenogramele aparute in presa: Ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane...

Premierul Victor Ponta scrie duminica pe blogul personal, intr-un post intitulat Despre stenograme si autosesizari, ca este de acord cu decizia Inspectiei Judiciare a CSM de a se autosesiza cu privire la aparitia in mass-media a interceptarilor efectuate in dosarul lui Sorin Blejnar, in care apare si presedintele Traian Basescu, dar acuza institutia de dubla masura, intrebandu-se de ce CSM nu a procedat la fel si cand au aparut in presa stenograme despre el. Potrivit lui Ponta, aceasta practica a stenogramelor aparute in spatiul public ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane, pentru ca de la el si de la Morar a inceput. De asemenea, premierul spune ca, personal, nu il cunoaste pe procurorul din cazul Blejnar, dar crede insa ca doamna Macovei il stie mult mai bine.

Victor Ponta, la inaugurarea Podului Calafat-Vidin: Va fi dat in functiune cel tarziu in mai 2013

Romania a finalizat lucrarile la podul Calafat-Vidin, desi Bulgaria sustine contrariul pentru a justifica intarzierea executarii lucrarilor care ii revin. Premierul Victor Ponta sustine ca este la moda.

Victor Ponta, despre accidentul produs de un diplomat rus: Respectam conventiile internationale, dar vrem si noi sa fim respectati

Victor Ponta a reiterat, miercuri, ca persoana vinovata trebuie sa plateasca pentru accidentul in care o tanara a fost lovita de un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse. Premierul a insistat ca.

Victor Ponta despre uniunea bancara UE: Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Romania nu trebuie sa ramana in afara evolutiilor din UE care conduc la crearea Mecanismului de Supraveghere Bancara pentru zona euro, dar intr-un sistem onest, nu ipocrit, si in care sa fie tratata ca partener egal, alaturi de celelalte tari europene, a declarat marti premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta: De Ziua Nationala vom organiza o parada de austeritate

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Executivul va aloca bani din Fondul de rezerva pentru organizarea unei parade de austeritate de Ziua Nationala a Romaniei si a precizat ca fosta guvernare nu a prevazut bani in buget pentru acest eveniment, relateaza Agerpres.

Victor Ponta a pierdut procesul cu Evenimentul Zilei.

Premierul Victor Ponta a pierdut procesul intentat ziarului Evenimentul Zilei. Judecatoria Sectorului 1 a respins actiunea acestuia ca nefondata. Solutia poate fi atacata cu recurs, potrivit evz. ro. Victor Ponta era nemultumit de o ancheta jurnalistica si de un editorial: Ipocrizia lui Ponta costa 100. 000 de euro. PLUS de la cine a primit cadoul liderul PSD si Ponta, un socialist caviar cu usturoi Eu astept cu rabdare sa-mi vina randul la incasarea despagubirilor. Am deja un tanar si .

Victor Ponta: Nu am fost informat oficial in legatura cu posiblitatea suspendarii a doua programe operationale

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost informat oficial in legatura cu posiblitatea suspendarii fondurilor europene pentru doua programe operationale si a reafirmat ca auditurile facute in perioada 2009-2011 au relevat grave abateri pe aceste fonduri. Comisia Europeana va declansa procedura de presuspendare a fondurilor pentru alte doua Programe Operationale Sectoriale POS) - Transport si Competitivitate - urmand ca o instiintare oficiala a Bucurestiului in acest sens sa fie facuta de comisarul pentru dezvoltare regionala, Johannes Hahn, in perioada urmatoare, au declarat surse diplomatice pentru ziarul Gandul, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara prevede un sprijin substantial pentru agricultura/ Trebuie sa gasim o solutie pentru pensiile militare

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta USL, ca a rectificarea bugetara va fi facuta la sfarsitul saptamanii sau saptamana viitoare, iar rectificarea prevede un sprijin substantial pentru agricultura si pentru acele persoane afectate de seceta.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )