Libnet.ro
UNICEF

16:00

Premiera pe piata media. Unul dintre cele mai tari campionate din Europa se vede in Romania, exclusiv pe internet

Adevărul Adevărul,
Premiera pe piata media. Unul dintre cele mai tari campionate din Europa se vede in Romania, exclusiv pe internet

Un singur campionat din celebrul Big 5, titulatura data celor mai puternice cinci competitii ale Europei, nu se vede anul acesta in Romania. continuă pe Adevărul

Descoperirea care pune la indoiala unul dintre cele mai mari mituri ale crestinatatii. Pasajul din Biblie care ar fi fost adaugat pe ascuns

Un pasaj din Biblie, potrivit caruia femeilor le este interzis sa fie preoti, nu este original, el fiind adaugat mai tarziu in carte, sustine un cercetator american. Potrivit The Telegraph,.

Ilan Laufer s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, insotit de ambasadorul Romaniei in Statul Qatar, Cristian Tudor si de consilierul economic la Doha, s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar: CEO-ul Power International Holding, Moutaz Al-Khayyat si presedintele Al-Faisal Holding, Shaikh Faisal bin Qasim Al-Thani, care detine si functia de presedinte al Consiliului Oamenilor de Afaceri Qatarezi.

Metoda inedita si eficienta prin care sunt reduse accidentele pe unul dintre cele mai lungi drumuri din lume

Pentru a evita accidentele rutiere provocate de oboseala acumulata in timpul unui drum lung, guvernul Australiei s-a gandit la o metoda inedita pentru a-i mentine pe soferi concentrati si, implicit, pentru a evita ca acestia sa adoarma la volan. Iar solutia este una care clar alunga plictiseala.

Si-a transmis moartea LIVE, pe YouTube, dupa ce s-a lasat muscat de unul dintre cei mai periculosi serpi de pe planeta. Motivul halucinant din spatele gestului sau

Un expert in reptile si-a transmis propria moarte live, pe Internet, dupa ce si-a lasat sarpele preferat, un mamba negru, sa-l muste de mana. Arslan Valeev era extrem de nefericit dupa ce fusese.

Din ce in ce mai multe zvonuri despre Spotify in Romania. Cand se va lansa serviciul online de muzica pe piata autohtona

Unul dintre cele mai mari servicii de streaming de muzica din lume, Spotify, ar putea ajunge si pe piata autohtona.

Cuceritorul homosexual considerat stramos al poporului roman. A fost unul dintre cei mai buni imparati, onest, curajos si disciplinat

Imparatul care a cucerit Dacia, renumitul Ulpius Traianus, a fost unul dintre cei mai importanti lideri ai Imperiului Roman. A reusit sa-i extinda granitele fara precedent si a fost cel mai bun administrator al vastei sale stapaniri. in viata privata, Traian avea o slabiciune pentru vin si pentru barbati, dupa cum scriu istoricii.

Care sunt cele mai proaste zece seriale de televiziune din toate timpurile

Multe dintre cele mai proaste seriale de televiziune au luat nastere din concepte discutabile care ne fac sa ne intrebam cum de au fost aprobate vreodata. De obicei, sunt anulate dupa un singur sezon in care inregistreaza ratinguri foarte mici. Iata.

Test de cultura generala despre cetatile Romaniei. in ce judete se afla zece dintre cele mai populare fortarete antice

Pe lista oficiala a cetatilor din Romania declarate monumente istorice de catre Ministerul Culturii si Identitatii Nationale figureaza zeci de obiective.

Cele mai bune bancuri misogine. De ce e rochia de mireasa alba

Printre cele mai simpatice bancuri ce circula la ora actuala in mediul online se numara si cele misogine. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune bancuri misogine.

Faze Tari: A jucat in Urzeala Tronurilor si era studenta la drept. A renuntat la tot pentru a fi actrita porno; Troleibuze roz exclusiv pentru femei intr-un oras din strainatate; Cazul care a uimit lumea medicala: Doi frati sunt niste copii obisnuiti ziu

O batrana de 111 ani dezvaluie secretul longevitatii: un pahar de whisky in fiecare seara. Una dintre cele mai batrane. Un neo-nazist si-a luat-o grav pentru ca arunca cu banane in oameni si-i facea maimute. Bananele au fost folosite de-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2461 seconds )