Libnet.ro
UNICEF

22:00

PREMIERA in ROMANIA: ANI a SESIZAT CSM in cazul Diaconu. ...

România Liberă România Liberă,
PREMIERA in ROMANIA: ANI a SESIZAT CSM in cazul Diaconu. ...

Agentia Nationala de Integritate ANI) a sesizat, miercuri, Consiliul Superior al Magistraturii CSM) in cazul senatorului Mircea Diaconu, transmite Realitatea TV. Seful ANI, Horia Georgescu, a declarat, marti, pentru Hotnews, ca Agentia se va adresa CSM in contextul in care asistam la un conflict constitutional intre puterile statului si a atras atentia ca Agentia Nationala de Integritate nu are alte instrumente in afara de a se adresa Consiliului Superior al Magistraturii. Maine . continuă pe România Liberă

PREMIERA in ROMANIA: ANI a SESIZAT CSM in cazul Diaconu. ...

UPDATE CSM a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la conflictul intre puterile statului respectiv intre puterea legislatica reprezentata de Senat, si cea judecatoreasca, reprezentatat de nerespectarea hotararii judecatoresti definitive a ICCJ prin care senatorul Mircea Diaconu a fost declarat incompatibil. CSM considera ca prin nerecunoasterea hotararii judecatoresti de incomsatibilitate a lui Diaconu s-au incalcat principiile statului de drept consfintite in Constitutie. Decizia .

ANI se adreseaza CSM in cazul Diaconu. Horia Georgescu: Constitutia a fost calcata in ...

Agentia Nationala de Integritate ANI) se adreseaza, miercuri, Consiliului Superior al Magistraturii CSM) in cazul senatorului Mircea Diaconu. Seful ANI, Horia Georgescu, a declarat pentru Hotnews. ro ca asistam la un conflict constitutional intre puterile statului si a atras atentia ca Agentia Nationala de Integritate nu are alte instrumente in afara de a se adresa Consiliului Superior al Magistraturii. Maine miercuri - n. red. ) ne adresam Consiliului Superior al Magistraturii si le .

ANI a sesizat CSM cu privire la situatia senatorului Mircea Diaconu: Votul Senatului afecteaza statul de drept

Agentia Nationala de Integritate a trimis o sesizare, miercuri, Consiliului Superior al Magistraturii, in cazul incompatibilitatii senatorului Mircea Diaconu. Procurorii ANI sustin ca votul Senatului afecteaza.

CSM a sesizat CCR privind conflictul juridic reclamat de ANI in cazul Diaconu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat, miercuri, Curtea Constitutionala, pentru solutionarea conflictului juridic de natura constitutionala, dupa ce Senatul nu l-a revocat pe Mircea Diaconu, nerespectand.

ANI se adreseaza Consiliului Superior al Magistraturii in cazul Diaconu. Horia Georgescu: Aducem in atentia CSM ca asistam la un conflict constitutional intre puterile statului

Agentia Nationala de Integritate se va adresa, miercuri, Consiliului Superior al Magistraturii CSM) in cazul senatorului Mircea Diaconu, aducandu-i in atentie ca asistam la un conflict constitutional intre puterile statului, a declarat pentru HotNews. ro presedintele ANI, Horia Georgescu, adaugand ca institutia pe care o conduce nu are alte instrumente prin care sa actioneaza intr-o astfel de situatie. Reprezentantul ANI si-a manifestat increderea ca CSM va sesiza Curtea Constitutionala printr-un demers care sa transeze acest conflict.

ANI solicita CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul senatorului Mircea Diaconu

Agentia Nationala de Integritate ANI) a solicitat miercuri Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in legatura cu existenta unui conflict de natura juridica intre puterea judecatoreasca si cea legislativa, dupa ce Senatul a decis sa nu intrerupa mandatul liberalului Mircea Diaconu, care are o decizie definitiva in instanta de incompatibilitate.

VIDEO ANI solicita CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul senatorului Mircea Diaconu

Agentia Nationala de Integritate ANI) a solicitat miercuri Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in legatura cu existenta unui conflict de natura juridica intre puterea judecatoreasca si cea legislativa, dupa ce Senatul a decis sa nu intrerupa mandatul liberalului Mircea Diaconu, care are o decizie definitiva in instanta de incompatibilitate.

CSM sesizeaza Curtea Constitutionala a Romaniei in cazul Diaconu

Consiliul Suprem al Magistraturii a trimis o sesizare, miercuri, CurtiiConstitutionale a Romaniei, in cazul incompatibilitatii senatorului PNL Mircea Diaconu. Aceasta sesizare ii urmeaza celei trimise tot.

Cezar Preda: Majoritatea USL din Senat arata, prin votul in cazul Diaconu, ca nu respecta ...

Votul de marti in cazul senatorului Mircea Diaconu arata din nou dispretul USL pentru Justitie si ne indeparteaza tot mai mult de accesul in Schengen, sustine prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda, potrivit Mediafax. Majoritatea USL din Senat a aratat astazi marti, n. r. ), din nou, ca nu are pic de respect pentru justitia din Romania si pentru cetatenii romani. Senatorii USL au facut din nou ce stiu mai bine - au ales sa se faca zid intre unul de-al lor si o decizie definitiva si .

Buda: Votul Senatului in cazul Diaconu-iresponsabil; Senatul se descalifica in fata ...

Presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Daniel Buda PDL), considera iresponsabil votul Senatului privind punerea in aplicare a deciziei ICCJ referitoare la incompatibilitatea senatorului PNL Mircea Diaconu, iar Senatul se descalifica in fata cetatenilor Romaniei si in fata UE, potrivit Mediafax. Votul Senatului Romaniei, prin care s-a refuzat punerea in aplicare a deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) in cazul senatorului PNL Mircea Diaconu este .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )