Libnet.ro
UNICEF

19:00

Premierul din Crimeea confirma prezenta militarilor rusi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premierul din Crimeea confirma prezenta militarilor rusi

Premierul din Crimeea, Serghei Aksionov, confirma ca in regiunea autonoma ucraineana prorusa opereaza militari rusi, explicand ca trupele ruse protejeaza obiective strategice, informeaza site-ul agentiei RIA Novosti, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Premierul din Crimeea a AMANAT referendumul privind statutul regiunii

Noul premier din Crimeea, Serghei Aksionov, a decis organizarea pe 30 martie a referendumului privind statutul regiunii autonome proruse, informeaza BBC, conform Mediafax. Initial, Parlamentul din Crimeea stabilise.

VIDEO. Basescu: Miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate ...

Seful statului considera ca miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune. Citeste si: Sedinta de urgenta la Cotroceni pe tema situatiei din Crimeea. Basescu denunta agresiunea rusa Presedintele Traian Basescu urmareste cu deosebita atentie evenimentele in derulare in Peninsula Crimeea, dar si din regiunea Harkov, Donetsk si Odessa. Aparitia unor grupari civile dar si a unor formatiuni militare nerevendicate care au ocupat cladirile autoritatilor .

Basescu cere tuturor actorilor internationali sa nu incurajeze separatismul din Crimeea.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, si-a exprimat, vineri, printr-un apel dat publicitatii de Administratia Prezidentiala, ingrijorarea cu privire la situatia din Crimeea. Redam, mai jos, integral, textul apelului: Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, este profund ingrijorat de situatia in desfasurare in Crimeea si de miscarea separatista care se amplifica in aceasta regiune si face apel la toti actorii internationali sa nu sustina si sa nu incurajeze separatismul din Crimeea.

Angela Merkel, ingrijorata de evenimentele din Crimeea: Trebuie sa se faca totul pentru a pastra integritatea teritoriala

Cancelarul german Angela Merkel s-a declarat ingrijorata de evenimentele din Crimeea, in cadrul unui discurs rostit sambata la Berlin. Ceea ce se intampla in prezent in Crimeea ne ingrijoreaza. in.

Presedintele interimar al Ucrainei nu recunoaste autoritatea noului premier din Crimeea

Presedintele Ucrainei, Olexandr Turcinov, a publicat sambata un decret prin care nu il recunoaste pe noul premier al regiunii autonome Crimeea, scrie AFP. Numirea noului premier din Crimeea a avut loc prin.

Basescu: Miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune.

Seful statului considera ca miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune. Presedintele Traian Basescu urmareste cu deosebita atentie evenimentele in derulare in Peninsula Crimeea, dar si din regiunea Harkov, Donetsk si Odessa. Aparitia unor grupari civile dar si a unor formatiuni militare nerevendicate care au ocupat cladirile autoritatilor legitime si semnalele repetate ale unor tendinte separatiste ameninta stabilitatea Ucrainei, suveranitatea, .

Lituania cere Consiliului de Securitate ONU sa aiba o reactie pe tema crizei din Crimeea.

Lituania va cere acestui Consiliului de Securitate ONU,sa aiba o reactie la criza din Crimeea, anunta seful diplomatiei lituaniene, informeaza Mediafax. Am cerut delegatiei noastre la Natiunile Unite sa se asigure ca situatia din Crimeea va fi introdusa pe ordinea de zi a Consiliului de Securitate ONU, a declarat Linas Linkevicius. Oficialul lituanian a recunoscut ca vor exista dificultati, dat fiind ca Rusia detine drept de veto la Consiliul de Securitate ONU. Ceea ce se intampla in .

OSCE si-a exprimat preocuparea fata de situatia din Crimeea.

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) si-a exprimat, joi, grava preocupare fata de evolutiile in curs din Crimeea,informeaza Mediafax. Cer tuturor partilor implicate sa dea dovada de responsabilitate si prudenta in aceasta situatie precara, a insistat Didier Burkhalter, ministrul elvetian de Externe si presedintele in exercitiu al organizatiei, citat intr-un comunicat al OSCE. Citeste si: Parlamentul din Crimeea a demis Guvernul local si anunta referendum pe 25 mai.

Parlamentul si Guvernul din Crimeea, OCUPATE de persoane inarmate. Kievul deschide o ancheta pentru TERORISM

Zeci de persoane inarmate neidentificate au preluat controlul, joi dimineata, asupra Parlamentului si Guvernului din Crimeea. UPDATE:Parchetul General ucrainean a anuntat deschiderea unui anchete pentru.

NATO: Rusia sa evite o escaladare a tensiunii din Crimeea.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a cerut joi Rusiei sa evite orice actiune care ar putea provoca o escaladare a situatiei in Crimeea, relateaza AFP, preluata de Mediafax. Sunt ingrijorat de evolutiile din Crimeea. Cer Rusiei sa nu intreprinda nimic care sa poata provoca o escaladare a tensiunii sau sa provoace neintelegeri, a declarat Rasmussen pe contul sau de Twitter. Cateva zeci de persoane inarmate au preluat controlul, joi, asupra sediului Guvernului si .

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )