Libnet.ro
UNICEF

23:15

Premierul Ponta a introdus cerintele UDMR in Programul de guvernare USL, in decembrie 2012. Kelemen Hunor: Ne-a rugat pe noi sa pregatim un text

Hotnews Hotnews,
 Premierul Ponta a introdus cerintele UDMR in Programul de guvernare USL, in decembrie 2012. Kelemen Hunor: Ne-a rugat pe noi sa pregatim un text

Premierul Victor Ponta a introdus inca din decemebrie 2012 o serie de masuri destinate minoritatii maghiare, redactate de UDMR, in Programul de guvernare al Executivului Ponta II, pe vremea USL, a declarat, vineri, pentru HotNews. ro, presedintele Uniunii Democrate Maghiare din Romania, Kelemen Hunor. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor: Premierul Ponta a introdus cerintele UDMR in Programul de guvernare USL, in decembrie 2012

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca Victor Ponta a introdus in Programul de guvernare al Executivului Ponta II, inca din decembrie 2012, o serie de masuri destinate minoritatii maghiare. in programul.

Victor Ponta a introdus cerintele UDMR in Programul de guvernare al USL, in decembrie 2012, sustine liderul formatiunii maghiare

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a introdus inca din decembrie 2012 o serie de masuri care vizeaza minoritatile maghiare, in Programul de guvernare Ponta II din perioada Uniunii Social-Liberale, textele fiind redactate de UDMR, potrivit unei declaratii date de Kelemen Hunor pentru HotNews. ro.

Victor Ponta a introdus cerintele UDMR in Programul de guvernare al USL in decembrie 2012, sustine liderul formatiunii maghiare

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a introdus inca din decembrie 2012 o serie de masuri care vizeaza minoritatile maghiare, in Programul de guvernare Ponta II din perioada Uniunii Social-Liberale, textele fiind redactate de UDMR, potrivit unei declaratii date de Kelemen Hunor pentru HotNews. ro.

Premierul Ponta, discurs in Parlament: Basescu trebuie sa accepte noul Guvern

Premierul Ponta spera ca presedintele Basescu sa accepte noul Guvern. Primul ministru a precizat ca noul Executiv continua programul de guvernare aprobat in 2012. El a aratat ca, in baza unei decizii a.

Cristian Tudor Popescu: Basescu vrea sa puna presiune pe Guvernul Ponta cu cererile UDMR

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, in editia de marti seara a emisiunii Subiectiv, ca Basescu incearca sa puna presiune pe Guvernul Ponta pentru a accepta in programul de guvernare solicitarile.

Premierul Ponta discuta din nou cu presedintele Basescu in incercarea de a debloca situatia noului guvern

Premierul Victor Ponta se intalneste din nou miercuri cu presedintele Traian Basescu in incercarea de a gasi o solutie la deblocarea situatiei in care se afla noul guvern, Ponta III. Intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, seful statului a spus ca va numi ministri Guvernului Ponta III cand guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe programul de guvernare.

Basescu: Salut revenirea UDMR la guvernare, vechi aliati de nadejde.

Presedintele Traian Basescu a salutat, miercuri, revenirea UDMR la guvernare, vechi aliati de nadejde atunci cand te-ai inteles cu ei, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Basescu s-a inteles cu Ponta. Noii ministri depun juramantul. Guvernul isi asuma raspunderea pe noul program joi. CCR dezbate sambata contestatia privind Cabinetul Ponta III Va pot spune: totdeauna aliati de nadejde, atunci cand te-ai inteles cu ei, a spus presdedintele Traian Basescu referindu-se la UDMR. V-o spun .

Basescu, dupa intalnirea cu premierul: Ponta sa-si asume raspunderea pentru un nou program de guvernare

Premierul Victor Ponta a anuntat, la Gala Mediafax, ca s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, dar ca nu a ajuns cu acesta la o concluzie privind procedurile care trebuie urmate si ca va avea miercuri o noua discutie cu seful statului.

Ministrul de Externe al Ungariei se asteapta ca participarea UDMR la guvernare sa ...

Seful diplomatiei ungare, Janos Martonyi, se asteapta ca participarea UDMR la guvernare sa imbunatateasca relatiile bilaterale, conform Agerpres. Comunitatea maghiarilor din Transilvania este cea care trebuie sa decida formarea sau nu a unei coalitii cu un partid roman, a precizat seful diplomatiei ungare. El a mai spus ca daca UDMR, care nu este doar un partid politic, ci si o asociatie de interes, decide ca participarea sa la coalitia de guvernamant serveste intereselor comunitatii maghiare, .

Premierul Ponta, la Palatul Cotroceni pentru discutii cu presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a mers, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu presedintele Traian Basescu. Ponta a afirmat, dupa votul din Parlament, ca spera ca noul Guvern sa inceapa sa functioneze chiar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )